Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Soyer’in sandığından Kılıçdaroğlu’na rekor oy çıktı.. İşte sonuçlar

Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Cumhurbaşkanlığı seçimleri için tüm Türkiye bugün

Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Cumhurbaşkanlığı seçimleri için tüm Türkiye bugün sandık başına gitti. 08.00'de başlayan oy kullanma işlemi 17.00'de sonra erdi. Oy sayma işlemine geçildi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de diğer siyasiler gibi sabah saatlerinde Ulaşım Ortaokul'na eşi Neptün Soyer ve iki kızıyla birlikte giderek oyunu kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NA 264, ERDOĞAN'A 63 OY ÇIKTI

Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından yapılan ilk sayımda Tunç Soyer'in oy kullandığı 1124 sayılı sandıkta bulunan toplam 389 seçmenden 341'i oy kullandı. Buna göre sandıktan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na 264, Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a ise 63 oy çıktı. 

""

İNCE 4, OĞAN 5 OY ALABİLDİ

Aynı sandıkta Muharrem İnce'ye 4, Sinan Oğan'a 5 oy çıkarken, 4 oy ise boş kullanıldı. 

İşte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in oy kullandığı Ulamış Mahallesi'ndeki o sandıktaki oy oranları: 

1124 Numaralı Sandık
Toplam Seçmen Sayısı:389
Kullanılan Oy Sayısı:341
Kemal Kılıçdaroğlu:264
Muharrem İnce:4
Recep Tayyip Erdoğan:63
Sinan Oğan:5
Boş: 4

 

Demokrat Gündem