DOLAR 32,8371 0.05%
EURO 35,2265 0.32%
ALTIN 2.455,071,25
BITCOIN 20306881,21%
İzmir
32°

AÇIK

üst menü altı
Beşiktaş deplasmanda kaybetmeye devam ediyor: Hatay'da soğuk duş

Beşiktaş deplasmanda kaybetmeye devam ediyor: Hatay'da soğuk duş

ABONE OL
30 Ekim 2021 18:37
Beşiktaş deplasmanda kaybetmeye devam ediyor: Hatay'da soğuk duş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında Hatayspor'a konuk oldu. Zorlu mücadelede rakibine 1-0 mağlup olan siyah-beyazlılar Hatay'dan eli boş döndü.

Süper Lig'in 11. haftasında Hatayspor ile Beşiktaş, Yeni Hatayspor Stadı'nda karşı karşıya geldi. Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı mücadelede siyah-beyazlılar, rakibine 6. dakikada Lobjanidze'nin golüyle mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Beşiktaş, bu sonuçla 20 puanda kaldı. Hatayspor ise puanını 23'e yükseltti.

Deplasmanda kayıp

Beşiktaş Süper Lig'de oynadığı son 3 deplasman maçından da mağlup ayrıldı. Siyah-beyazlılar bu sezon ligde oynadığı 5 deplasman maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik 3 yenilgi aldı.

Batshuayi de sakatlandı

Mücadelenin 22. dakikasında siyah-beyazlılarda şok bir sakatlık yaşandı. Topsuz alanda sakatlanan Michy Batshuayi oyuna devam edemedi. Arka adalesini tutarak oyundan çıkan Belçikalı futbolcunun yerine Kenan Karaman girdi.

Beşiktaş'ın golü iptal edildi

Öte yandan Beşiktaş'ın 73. dakikada Mehmet Topal ile bulduğu gol, VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

Beşiktaş geçen sezon farklı kazanmıştı

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışının dorukta olduğu son haftalarda Hatayspor'u 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmişti. Siyah-Beyazlılar sezon sonunda averajla şampiyon olmuştu.

Bu maçtan önce Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yaptığı "Hatayspor'un hocası kendi maçı bitmeden Beşiktaş maçını konuşuyor… Göreceğiz Cumartesi günü ne olacağını!" demeci gündeme damga vurmuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP