Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’den Özel’e destek: ‘Boyun eğmeyeceğiz’

CHP Lideri Özgür Özel hakkında açılan soruşturmaya partili isimler tepki gösterdi. Sözcü Yücel “Düşman hukuku bize işlemez” dedi.

CHP Lideri Özgür Özel hakkında açılan soruşturmaya partili isimler tepki

Haber Merkezi-İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, bir mitingde İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’e yönelik sözleri nedeniyle re’sen soruşturma başlattı. Soruşturmaya CHP’li isimlerden art arda sert tepkiler geldi.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Uyguladığınız bu düşman hukuku bize işlemez, işlemeyecek” ifadelerini kullandı.

YÜCEL: DÜŞMAN HUKUKU BİZE İŞLEMEZ

Yücel, “Yarattığınız bu hukuksuzluk düzenine yenilmeyeceğiz. Talimatlarla yargıya yön veren sizsiniz. Meydanlardaki milyonları tutuklayamazsınız, bizi bitiremezsiniz” dedi.

ZEYBEK: BOYUN EĞMEYECEĞİZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek ise “Karalama kampanyaları, baskılar, soruşturmalar… Genel Başkanımızın arkasında yılmadan, sonuna kadar duracağız. Kurtuluşun ve kuruluşun partisi olarak şimdi de boyun eğmeyeceğiz” açıklamasında bulundu.

EMİR: BİR GÜN HESAP VERECEK

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir de, “Yargı görevini yapan kişi hukuku sürekli olarak çiğneyip düşman ceza hukuku uyguluyorsa, bir gün hesap vereceğini söylemek bizim görevimizdir” ifadelerini paylaştı.

ÇELİK: KORKMAYIZ, YILMAYIZ, KARARLIYIZ

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “Her türlü soruşturmaya ve saldırıya karşı Genel Başkanımız Özgür Özel’in yanındayız. Korkmayız, yılmayız, kararlıyız” dedi.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın da yaptığı paylaşımda, “Soruşturmalarla, saldırılarla bizi korkutamazsınız. Ya hep beraber, ya hiçbirimiz” mesajını verdi.

ÖZGÜR ÖZEL NE DEMİŞTİ?

CHP Lideri Özgür Özel, İBB operasyonunda gözaltına alınan belediye başkanları ve eski milletvekilinin sağlık kontrolüne götürülürken topluca görüntülenmesine tepki göstererek şu ifadeleri kullanmıştı:

“Akın, sert kayaya çarptın. Bir daha görmeyeceğim. Efendi gibi geliyoruz, eylemimizi yapıyoruz, dağılıyoruz. Ama tepemin tasını attırma, dağılmamak üzere toplanırız.”

Demokrat Gündem