Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

CHP'li Yücel'den saldırıya tepki: 'Azmettirici zihniyet bellidir'

CHP İzmir il Başkanı Yücel'den Buca'da Gazeteci Bekir Coşkun'un heykeline

CHP İzmir il Başkanı Yücel'den Buca'da Gazeteci Bekir Coşkun'un heykeline yapılan saldırıyı kınadı. Başkan Yücel, 'Bu çirkin olayın faili henüz belli olmasa da azmettiricisi olan zihniyet bellidir. Yaşarken onun fikirleriyle baş edemeyen karanlık zihniyetin, merhum Bekir Çoşkun’un heykelinden de korktuğunu görmüş olduk' dedi.

Buca Belediyesi tarafından Menderes Mahallesi’nde yaptırılan parka gazeteci Bekir Coşkun'un adı verilmiş ve parka heykeli konulmuştu. Parkta bulunan heykele bugün bir saldırının olduğu ortaya çıktı. 

Heykele yönelik gerçekleştirilen saldırıya tepki gösteren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, olayı gerçekleştiren failler belli olmasa da saldırının azmettirici olan zihniyetin belli olduğunu söyledi. 

Başkan yücel, yaptığı açıklamada, “Uzun yıllar savaştığı kansere yenik düşerek hayatını kaybeden duayen gazeteci, aydın ve demokrasi aşığı merhum Bekir Çoşkun’nun heykeline yapılan bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu çirkin olayın faili henüz belli olmasa da azmettiricisi olan zihniyet bellidir. Yaşarken onun fikirleriyle baş edemeyen karanlık zihniyetin, merhum Bekir Çoşkun’un heykelinden de korktuğunu görmüş olduk. Gazeteci Yazar Bekir Çoşkun Parkı’nı ve yenilenen heykelini en kısa sürede sevenleriyle ve Bucalı hemşehrilerimizle çoşkulu bir şekilde açacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

CHP'li Yücel'den saldırıya tepki: 'Azmettirici zihniyet bellidir'
Demokrat Gündem