Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’nin imza kampanyasının ayrıntıları belli oldu

CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik hukuki sürece karşı çıkmak ve erken seçim talebiyle başlatılan imza kampanyasını duyurdu. CHP Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklamada, kampanyanın tüm yurttaşların katılımına açık olduğu belirtildi.

CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik hukuki sürece

CHP Genel Başkanı Özgür Özel milyonların katılımıyla düzenlenen ‘Ekrem İmamoğlu’na Özgürlük Mitingi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güvensizlik oyu vermek ve erken seçim çağrısında bulunmak amacıyla bir imza kampanyası başlatacaklarını açıklamıştı.

Kampanyanın hedefi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2023 seçimlerinde aldığı 27.73 milyon oy kadar imza toplamak olarak duyurulmuştu.

Kampanya detayları açıklandı

CHP Gençlik Kolları’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kampanyanın detaylarına yer verildi.

Açıklamada “Değerli genç arkadaşım, Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu’na özgürlük demek ve erken seçim sandığının kurulması için gerçekleştireceğimiz imza kampanyamızı başlatıyoruz. Sen de görseldeki yöntemlerle imza verebilir, imza toplayabilir ve bu tarihi sürecin bir parçası olabilirsin” ifadeleri kullanıldı.

Kampanyaya katılmak isteyenler, imza belgesine chp.li/imzakampanya adresinden ulaşabilecek.

İlginizi çekebilir: CHP erken seçim için imza kampanyası başlattı

Demokrat Gündem