Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Deniz taştı, tekneler parçalandı, ağaçlar devrildi, fırtına şiddetli vurdu

Kafeteryanın camları kırıldı Yalova’da etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle

Kafeteryanın camları kırıldı

Yalova’da etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle Süleymanbey Mahallesi’ndeki lunapark, taşan deniz suları ile doldu. Lunaparkın içerisinde yer alan kafeteryanın camları kırıldı, masa ve sandalyeler rüzgar nedeniyle zarar gördü.

Deniz taştı, tekneler parçalandı, ağaçlar devrildi, fırtına şiddetli vurdu

Dalgalar 5 metreye çıktı

İşletme sahibi Ali Altınbaş, afet yaşadıklarını söyleyerek, “Dün gece çıkan şiddetli rüzgar ve yağmurun etkilerinden bizler de nasibimizi aldık. Çok aşırı bir rüzgar vardı. Deniz, 3 metre kadar kabardı ve daha sonra dalgalar 5 metreye çıktı.

Deniz taştı, tekneler parçalandı, ağaçlar devrildi, fırtına şiddetli vurdu

Ağaç kökünden kırıldı

Dalgalar, şiddetli rüzgarın etkisi ile buradaki kafeteryamıza da zarar verdi. Denizden 20 metre kadar kum ve çakıllar sürüklendi. Doğal afettir, bu. Yetkililerden destek bekliyoruz. Canımız sağolsun diyoruz” dedi. Yalova-Termal yolunun 6’ncı kilometresinde de 15 metrelik çam ağacı, kökünden kırılarak yola devrildi. Devrilen ağaç, belediye ekiplerince yoldan kaldırıldı. (DHA)

Önerilen haber: Karadeniz’de fırtına nedeniyle bir gemi ile irtibat kesildi

Deniz taştı, tekneler parçalandı, ağaçlar devrildi, fırtına şiddetli vurdu
Aykut POLATLI