Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdoğan-Bahçeli görüşmesi başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’daki konutta bir araya geldi. Terörle mücadele, dış politika ve diplomasi başlıca gündem maddeleri arasında.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 Eylül 2025 Perşembe günü saat 17.00’de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Ankara’daki konutunda ziyaret etti.

Bahçeli, geleneği bozmayarak Erdoğan’ı kapıda karşıladı. Liderler, gazetecilere birlikte poz verdikten sonra görüşme için konuta geçti.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI’NDAN AÇIKLAMA

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 17.00’de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret edeceklerdir. Ziyaret Sayın Devlet Bahçeli’nin konutunda gerçekleşecektir” ifadelerine yer verildi.

Gündemde terörle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar, dış politika ve diplomasi adımlarının bulunduğunu aktarıldı.

Erdoğan ve Bahçeli’nin ayrıca Suriye’deki gelişmeler, Gazze’de ateşkes sağlanması ve Ukrayna-Rusya savaşında barış masasının İstanbul’da kurulabilmesi için yürütülen diplomasi adımlarını değerlendireceği belirtildi.

Liderlerin görüşmesinin ardından Türkiye’nin bölgesel güvenlik, diplomasi ve iç güvenlik gündeminde atacağı adımların şekilleneceği öngörülüyor.

Demokrat Gündem