Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç müzisyen intihar etti: CHP'li Milletvekili Purçu duruma isyan etti

İzmir'de çeşitli mekanlarda müzisyenlik yapan henüz 29 yaşındaki Mehmet Mert

İzmir'de çeşitli mekanlarda müzisyenlik yapan henüz 29 yaşındaki Mehmet Mert El adlı genç müzisyen yaşadığı maddi sıkıntıları aşamayınca girdiği bunalım sonucu intihar etti. Duruma tepki gösteren CHP'li İzmir Milletvekili Özcan Purçu, "Daha kaç müzisyenin canına kıyması gerekiyor" diye sordu. 

DEMOKRAT GÜNDEM-Pandemi öncesinde İzmir'de birçok mekanda müzisyenlik yaparak geçimini sağlayan Mehmet Mert El, geçim sıkıntısı nedeniyle intihar etti. Pandemi yasakları nedeniyle bir yıldır işsiz olduğu öğrenilen Mehmet Mert El'in intiharını duyuran Kafe-Bar Dayanışması, sorumluların işsiz. kalanlara destek çağrılarını duymayan yöneticiler olduğunu belirtti. 

Kafe-Bar Dayanışması sosyal medya hesabında, "İzmir’de bir müzisyen arkadaşımız geçinemediği için intihar etti. Perküsyon çalarak geçinen Mehmet Mert El, mekanlar kapalı olduğu için bir yıldır işsizdi. Aylardır mekanların açılması ve işsiz kalanlara destek verin çağrımızı duymayan yöneticiler, intiharların sorumlusudur" ifadelerini kullandı. 

ÖZCAN PURÇU: YETER ARTIK 

Genç müzisyen El'in intiharına bir tepki de CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu oldu. Purçu, konuyla ilgili araştırma önergesi verdiğini ancak dikkate alınmadığını vurgulayarak, "Daha kaç müzisyenin canına kıyması gerekiyor kalıcı bir çözüm için! 29 yaşında gencecik kardeşimiz Mehmet Mert El intihar etti! YETER ARTIK! Verdiğim araştırma önergesini dikkate almadınız, bu arkası kesilmeyen müzisyen intiharlarının sorumlusu çağrılara kulak tıkayan hükümettir!" dedi. 

Demokrat Gündem