DOLAR 32,5775 0.18%
EURO 35,0623 0.24%
ALTIN
BITCOIN 1979708-3,36%
İzmir
30°

AÇIK

üst menü altı
Gupse Özay ve Barış Arduç'un kızları dünyaya geldi

Gupse Özay ve Barış Arduç'un kızları dünyaya geldi

ABONE OL
10 Eylül 2022 12:56
Gupse Özay ve Barış Arduç'un kızları dünyaya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü oyuncu Barış Arduç ile altı yıllık birlikteliklerini 2020 yılında nikah masasına taşıyan oyuncu ve senarist Gupse Özay'dan geçtiğimiz aylarda bebek müjdesi gelmişti. Heyecanla ilk çocuklarını bekleyen çiftten şimdi ise güzel haber geldi. Gupse Özay ve Barış Arduç ilk çocuklarına kavuştu.

Film setinde tanışan ve birbirine aşık olan Barış Arduç ve Gupse Özay çifti 6 yıllık birlikteliklerini Temmuz 2020'de nikah masasına taşıdı.

""

Mutlu birliktelikleri süren oyuncu çiftten Özay, geçtiğimiz mayıs ayında gazeteci Ömür Sabuncuoğlu'nun Instagram'da yaptığı "Teyze oluyorum. Az önce Gupse ile konuştum. Altı aylık hamile ve çok iyiler" şeklindeki paylaşımı kendi hesabından yayınlayarak, hayranlarına bebek haberini duyurmuştu.

""

BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ BÖYLE AÇIKLADI

Gupse Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bebeğinin cinsiyetini de açıklamıştı. Evde olduğu süreçte boş durmadığını belirten oyuncu, "Yoksun da yoksun deyip duruyorsunuz. İki film, bir animasyon bir de dizi yazdım. Boş durmadık yani. Ama önce bu küçük kız doğsun. Öptüm çok" ifadelerini kullanmıştı.

""

GUPSE'DEN YENİ PAYLAŞIM

Doğum için gün sayan Gupse Özay, birkaç hafta önce yeni tatil pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Karnı burnunda hali dikkat çeken güzel oyuncunun pozları büyük ilgi görmüştü. İlk kez enn olacak olan oyucunun büyüyen karnı dikkat çekmişti.

""

"ABLACILIK…"

Kız bebek bekleyen çiftten Özay, birkaç gün önce karnı burnunda pozlarına bir yenisini daha eklemişti. Heyecanı gün geçtikçe büyüyen ünlü oyuncu, objektif karşısına geçmişti. Köpeğiyle birlikte poz veren Gupse Özay, bu kareyi, "Ablacılık…" notuyla sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

""

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP