DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22415100,33%
İzmir
34°

AÇIK

üst menü altı
İki başkana cumhurbaşkanı yardımcılığı önerisi!

İki başkana cumhurbaşkanı yardımcılığı önerisi!

ABONE OL
6 Mart 2023 14:25
İki başkana cumhurbaşkanı yardımcılığı önerisi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meral Akşener'in 6'lı masaya dönüş formülü arayışında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarete ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü, iki başkana cumhurbaşkanı yardımcısı olma önerisinin iletildiğini duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti lideri Meral Akşener’i ziyaret etti. 

Görüşme sonrası konuşan Ekrem İmamoğlu, "Sayın Meral Akşener’i ziyaret ettik. Kılıçdaroğlu’nun bilgisiyle gerçekleştiriyoruz. Duygularımızı paylaştık" dedi. Yavaş ise "Masada yaşanan bu olayları seyretme imkanımız yok. Milletimizin ayrılığa tahammülü yok" sözlerini kullandı.

Zorlu, "Bildiğiniz gibi 13. cumhurbaşkanının belirlenmesi süreci, 2 Mart'taki toplantının ardından sayın genel başkanımız daha önce mutabık kaldığımız istişare ve halkın tercihi konularındaki ilkesel çerçeveyle müzakere sürecini yürütmüştür. Milletin sesi olma sorumluluğunu en başından bu yana duyan ve bu sorumluluk bilinciyle hareket eden sayın genel başkanımız, milletimizin sesi doğrultusunda, milletimizi heyecanlandıracağını düşündüğümüz yeni bir öneriyle millet ittifakına önerisini sunmuştur. Sayın büyükşehir belediye başkanlarımız 2018'de işbirliğiyle büyük bir başarı yakalamış başkanlarımız ziyaret etti. İki isme cumhurbaşkanı yardımcılığı önerildi. Akşener'in masaya katılmasını bekliyor ve umut ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

 
 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP