DOLAR 33,1204 0.4%
EURO 35,9660 0.26%
ALTIN 2.517,300,40
BITCOIN 21793381,36%
İzmir
33°

AÇIK

üst menü altı
İl Başkanı Yücel'den istifa kararı açıklaması… Yönetim kuruluyla son kez toplandı

İl Başkanı Yücel'den istifa kararı açıklaması… Yönetim kuruluyla son kez toplandı

ABONE OL
22 Aralık 2022 19:15
İl Başkanı Yücel'den istifa kararı açıklaması… Yönetim kuruluyla son kez toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milletvekili aday adaylığı için bir süredir il başkanlığı görevinden ayrılacağı konuşulan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in, bugün partisinin il yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında istifa tarihini belirttiği kaydedildi. Edinilen bilgilere göre, Yücel'in 26 Aralık pazartesi günü istifa edeceği, öncesinde yarın Ankara'ya giderek parti üst yönetiminden aday adaylığı için onay alacağı belirtildi. 

DEMOKRAT GÜNDEM-Yönetim kurulu üyeleriyle son toplantısını gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in yarın (cuma) Ankara'ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Örgüt ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile de görüşürek, aday adaylık için başkanlık görevinden istifa edeceğini bildireceği ifade edildi. 

İL BAŞKANI YÜCEL'İN PAZARTESİ İSTİFASINI VERMESİ BEKLENİYOR 

İl Başkanı Yücel'in genel merkezde yapacağı görüşmelerin ardından aday adaylığı için son tarih olan 26 Aralık Pazartesi günü CHP İzmir İl Başkanlığı görevinden istifa etmesi bekleniyor. 

YAVAŞOĞLU HAKKINDAKİ İDDİALAR İÇİN KOMİSYON KURULACAK 

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın bugün gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında gündeme gelen bir diğer konu ise CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner'in 25 yakın akrabasını belediyelerde işe yerleştirdiği ididasını servis ettiği öne sürülen Karşıyaka Belediyesi CHP Meclis eski Üyesi Serdar Yavaşoğlu için disiplin sürecinin başlatılması kararı oldu. Coşkuner'in talebiyle Yavaşoğlu hakkında komisyon kurularak hakkındaki iddiaların araştırılmasına karar verildi. 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP