Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İmamoğlu hakkında yeni iddia: Yüksek lisans diploması iptal edildi

Ekrem İmamoğlu’nun yüksek lisans diplomasının da geçersiz sayıldığı öne sürüldü. Tezlerinin YÖK arşivinden çıkarılmasına karar verildiği iddia ediliyor

Ekrem İmamoğlu’nun yüksek lisans diplomasının da geçersiz sayıldığı öne sürüldü.

Tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yeni bir iddia daha gündeme geldi. Daha önce lisans diplomasının iptal edildiği açıklanmışken, şimdi de yüksek lisans diplomasının geçersiz sayıldığı öne sürülüyor.

İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, İmamoğlu’nun yüksek lisans diplomasının geçersiz sayılmasına karar verdi. Gerekçe olarak, İmamoğlu’nun lisans mezuniyet şartını karşılamadığı iddia edildi.

OYBİRLİĞİYLE KARAR VERİLDİĞİ ÖNE SÜRÜLÜYOR

Ekrem İmamoğlu’nun yüksek lisans sürecinde hazırladığı mezuniyet tezlerinin de Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı’na bağlı Ulusal Tez Merkezi’nden kaldırılmasına oy birliğiyle karar verildiği öne sürüldü.

2016 tarihli “Yargısal ve siyasal denetim kapsamında önleyici denetim mekanizması” ile 2017 tarihli “Belediyelerde insan kaynakları yönetimi: Beylikdüzü Belediyesi örneği” başlıklı tezlerin her ikisi de halen YÖK’ün Ulusal Tez Merkezi sisteminde görüntülenebiliyor.

Konuya ilişkin Ekrem İmamoğlu cephesinden ya da İstanbul Üniversitesi’nden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.(Kaynak: Yeni Şafak)

İlginizi çekebilir: CHP’li vekilden sabotaj iddiası: Ormana benzin döküp yaktılar

Demokrat Gündem