Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir ve Balıkesir’de FETÖ operasyonu: 9 gözaltı

FETÖ haberleri
Operasyon haberleri
FETÖ operasyonu haberleri
Gündem haberleri
3. sayfa haberleri
İzmir haberleri
Balıkesir haberleri

FETÖ haberleri
Operasyon haberleri
FETÖ operasyonu haberleri
Gündem haberleri
3. sayfa haberleri
İzmir haberleri
Balıkesir haberleri

İzmir ve Balıkesir’de, FETÖ/PDY’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 9’unun yakalandığı, 2 firari şüphelinin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunun, FETÖ/PDY’ye yönelik yürüttüğü soruşturmalar kapsamında, haklarında örgüt üyesi oldukları yönünde beyan bulunan, ‘ByLock’ kullanan ve ‘ByLock’ içeriklerinde isimleri geçen 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İzmir ve Balıkesir’de şüphelilerin adreslerine eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alınırken, 2 şüphelinin firari olduğu ve yakalanma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

İlginizi çekebilir: Datça’da 17 kaçak göçmen kurtarıldı, 38 kaçak göçmen yakalandı

Aykut POLATLI