Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İZSU’dan su kesintisi uyarısı: 21 mahallede 22 saat su olmayacak

İZSU, Halkapınar Arsenik Arıtma Tesisi’ndeki bağlantı çalışmaları nedeniyle İzmir’in Konak ve Bornova ilçelerinde toplam 21 mahallede 22 saatlik planlı su kesintisi yapılacağını duyurdu.

İZSU, Halkapınar Arsenik Arıtma Tesisi'ndeki bağlantı çalışmaları nedeniyle İzmir'in Konak

İzmir’de su kesintisi uyarısı! İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), 29 Temmuz 2025 Salı günü başlayacak olan ve 22 saat sürecek kapsamlı bir su kesintisi gerçekleştireceğini açıkladı.

Kesinti, Halkapınar Arsenik Arıtma Tesisi girişinde yapılacak çelik boru bağlantı çalışmaları nedeniyle uygulanacak.

İZSU tarafından yapılan açıklamada, bağlantı çalışmalarının zorunlu olduğu ve bu nedenle su temininde geçici bir duraksama yaşanacağı bildirildi.

Su kesintisi, 29 Temmuz Salı günü saat 10.00’da başlayacak ve 30 Temmuz Çarşamba günü saat 08.00’e kadar devam edecek.

Su Kesintisinden Etkilenecek Mahalleler:

Konak ilçesi:

  • Millet
  • Mehtap
  • Zeybek
  • Ferahlı
  • İsmet Paşa
  • Saygı
  • Murat
  • Atamer
  • Anadolu
  • Boğaziçi
  • Huzur
  • Trakya
  • Çınartepe
  • Yavuz Selim
  • Cengiz Topel
  • 26 Ağustos
  • Ulubatlı
  • Mehmet Akif
  • Levent

Bornova ilçesi:

  • Çamkule
  • Meriç

Yetkililer, vatandaşların su kesintisinden minimum düzeyde etkilenmesi için gerekli tedbirleri almalarını tavsiye etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: İzmir işi TOMA: “YOMA” devreye girdi, yangına müdahale hızlandı

Demokrat Gündem