Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kabine toplanıyor: Gündemde yargı paketi ve Gazze var

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak kabinede, 10. Yargı Paketi, Gazze’deki gelişmeler ve ekonomi gibi kritik başlıklar ele alınacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak kabinede, 10. Yargı Paketi, Gazze’deki gelişmeler

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün bir araya geliyor.

Saat 14.00’te Etimesgut Havaalanı’nda düzenlenecek “Yeşil Vatan Kahramanları Görev Başında” programına katılması beklenen Erdoğan, ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne geçerek kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantının saat 15.00’te başlaması planlanıyor.

Kabinede hangi başlıklar öne çıkıyor?

Toplantının en önemli gündem maddeleri arasında komisyonda kabul edilen 10. Yargı Paketi, PKK’nin fesih kararı, İsrail’in Gazze’ye yönelik süren saldırıları ve ekonomik gelişmeler yer alıyor.

Dış politika ve bayram önlemleri masada

Kabinede dış politikaya ilişkin gelişmelerin de kapsamlı biçimde değerlendirilmesi bekleniyor. Türkiye’nin Rusya ve Ukrayna arasında sürdürdüğü diplomasi trafiği toplantıda ele alınacak. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları ve bölgedeki son durum da gündemde olacak.

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla tatil süresince alınacak güvenlik ve ulaşım tedbirleri de toplantının diğer başlıkları arasında yer alıyor.

Kabine toplanıyor: Gündemde yargı paketi ve Gazze var
Demokrat Gündem