Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaplama fabrikasındaki yangın plastik fabrikasına da sıçradı

İzmir’de, organize sanayi bölgesinde bulunan bir metal kaplama fabrikasında çıkan

İzmir’de, organize sanayi bölgesinde bulunan bir metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yan taraftaki plastik fabrikasına sıçradı. Yangın, itfaiyenin yaklaşık 3 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı.

yangın

Yangın, saat 05.30 sıralarında Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı’nda bulunan bir metal kaplama fabrikasında çıktı. Henüz bilinmeyen sebeple başlayan yangın, yan taraftaki plastik fabrikasına da sıçradı.

yangın

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda UMKE, itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiyenin yaklaşık 3 saatlik müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

Yangında can kaybı ya da yaralanan olmazken, soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.(DHA)

Aykut POLATLI