Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Merdan Yanardağ, ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ten hâkim karşısında

Merdan Yanardağ, “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasından yargılanıyor. Yanardağ hakim karşısına çıkacak.

Merdan Yanardağ, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasından yargılanıyor. Yanardağ hakim karşısına çıkacak.

Tutuklu gazeteci Merdan Yanardağ‘ın, ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçlamasından yargılandığı duruşma, bugün İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

TELE1 yayınında Abdullah Öcalan’la ilgili ifadeleri nedeniyle gözaltına alındıktan sonra tutuklanan gazeteci ayrıca “cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasından da yargılanıyor.

Merdan Yanardağ

İlginizi çekebilir: İki vergide daha artış kapıda! İşte detaylar…

YANARDAĞ’IN BİRGÜN’DEKİ YAZISI GEREKÇE GÖSTERİLDİ

10 Nisan 2022 ile 29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Birgün gazetesinde yayımlanan ‘Faşizm ve İslamcı Faşizm’ başlıklı seri köşe yazıları gerekçesiyle “cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasından hakkında davanın ikinci duruşmasına bugün saat 13.40’da İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam edilecek.

Silivri’de bulunan Marmara Cezaevi’nde tutuklu gazeteci, duruşmaya katılmayacak, yargılanmasına ise 4 Ekim’de başlanacak.

Aykut POLATLI