Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Meslek Fabrikası mitingi başlıyor: İzmirliler toplanmaya başladı

Şafak operasyonu, polis barikatları ve biber gazlı müdahaleyle sarsılan İzmir’de, Meslek Fabrikası önündeki ‘Demokrasi Nöbeti’ 3. gününe girdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın “Gitmeyeceğiz” diyerek başlattığı direniş, bugün saat 18.00’de gerçekleşecek dev kitle açıklamasıyla zirveye ulaşacak.

İzmirliler tarihi bina önünde toplanmaya başladı.

Şafak operasyonu, polis barikatları ve biber gazlı müdahaleyle sarsılan İzmir’de,

DEMOKRAT GÜNDEM-İzmir’in hafızasını ve geleceğini temsil eden tarihi Meslek Fabrikası binasının Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne devredilip polis zoruyla tahliye edilmesiyle başlayan kriz, 72 saattir kentin ana gündem maddesi.

Hukuki süreç henüz sonuçlanmadan gerçekleştirilen bu hamleye karşı başlatılan nöbet, bugün büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor.

Meslek Fabrikası mitingi başlıyor: İzmirliler toplanmaya başladı

MESLEK FABRİKASI NÖBETİ 3.’ÜNCÜ GÜNÜNDE

6 Nisan sabahı saat 05.00’te gerçekleştirilen şafak baskını ve ardından yaşanan biber gazlı müdahaleler, İzmirli vatandaşları ve siyasileri binanın önüne döktü.

Meslek Fabrikası mitingi başlıyor: İzmirliler toplanmaya başladı

Atatürk imzalı tapu pankartının sökülmesine ve halkın seçtiği temsilcilerin kendi binasına sokulmamasına duyulan öfke, alanı 3 gündür “direniş meydanı”na çevirmiş durumda.

TUGAY, ’24 SAAT BURADAYIM’ DEDİ

Nöbetin başladığı ilk andan itibaren barikatların önünden bir an olsun ayrılmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Bundan sonra 24 saat buradayım” diyerek kararlılığını ortaya koymuştu. Direniş çadırlarının kaldırılması yönündeki baskılara rağmen; belediye başkanları, STK temsilcileri ve sendikalarla birlikte bariyerlerin önünde omuz omuza bekleyiş sürüyor.

Meslek Fabrikası mitingi başlıyor: İzmirliler toplanmaya başladı

İZMİRLİLER TOPLANMAYA BAŞLADI

CHP İzmir İl Örgütü’nün çağrısıyla bugün saat 18.00’de tarihi Meslek Fabrikası önünde gerçekleştirilecek olan geniş katılımlı bir basın açıklaması ve miting için alana toplanmaya başladı.

Meslek Fabrikası mitingi başlıyor: İzmirliler toplanmaya başladı

Alana sadece partililerin değil, “İzmir’in malı İzmir’de kalsın” diyen binlerce vatandaşın da akın ettiği gözleniyor.

İlginizi çekebilir: Meslek Fabrikası direnişinde 3. gün: Gözler saat 18.00’deki büyük buluşmada!

Meslek Fabrikası mitingi başlıyor: İzmirliler toplanmaya başladı
Demokrat Gündem