Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Meslek Fabrikası’na tahliye imzası atan isim AK Parti’nin Uşak adayı çıktı

Meslek Fabrikası’na yönelik tahliye sürecini yürüten İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün başındaki isim olan Tahir Emre Can, 2023 yılında bu göreve atanmasıyla dikkat çekmişti.

Son genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan ancak listeye giremeyen Can’ın, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle İzmir’e atanması “liyakat ve siyasi referans” tartışmalarını da beraberinde getirmişti.

Meslek Fabrikası’na yönelik tahliye sürecini yürüten İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün

HABER MERKEZİ-Meslek Fabrikası önünde Başkan Cemil Tugay ve CHP örgütünün başlattığı “tahliye nöbeti” sürerken, tahliye tebligatının altında imzası bulunan kurumsal yapının başındaki isim olan Tahir Emre Can yeniden gündeme geldi.

11 Ağustos 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla göreve getirilen Tahir Emre Can, bürokratik kariyerinin yanı sıra siyasi geçmişiyle de tanınıyor.

Meslek Fabrikası'na tahliye imzası atan isim AK Parti'nin Uşak adayı çıktı

AK PARTİ’DEN ADAY ADAYIYDI; SEÇİLEMEDİ

Tahir Emre Can’ın İzmir’e atanma süreci hızlı gelişti.

2023 Genel Seçimleri öncesinde memleketi Uşak’tan AK Parti Milletvekili aday adayı olan Tahir Emre Can, partisi tarafından aday gösterilmedi ancak seçimlerin ardından ağustos ayında İzmir Vakıflar Bölge Müdürü olarak atandı.

Meslek Fabrikası'na tahliye imzası atan isim AK Parti'nin Uşak adayı çıktı

İzmir Vakıflar Bölge Müdürü olarak atanmasının ardından yayınladığı mesajda; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu’ya “şükranlarını ve yol arkadaşlığı teşekkürü”nü iletmişti. (Kaynak: Cumhuriyet)

İlginizi çekebilir: Kocaoğlu’ndan Meslek Fabrikası tepkisi: ‘İzmir’e baskı kabul edilemez’

Meslek Fabrikası'na tahliye imzası atan isim AK Parti'nin Uşak adayı çıktı
Demokrat Gündem