Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Moskova’daki terör saldırısına 4 tutuklama… Mahkemeye böyle çıktılar

Rusya, son 20 yılın en büyük terör saldırısıyla sarsıldı. Terör

Rusya, son 20 yılın en büyük terör saldırısıyla sarsıldı. Terör örgütü DAEŞ’in üstlendiği saldırıda ölü sayısı 137’ye yükseldi.

moskova

22 Mart akşamı, Moskova‘daki Crocus City Hall adlı konser salonuna düzenlenen terör saldırısına ilişkin gözaltına alınan 11 şüpheliden 4’ü, Moskova Basmanny Bölge Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkarıldı.

moskova

“Organize bir grubun üyesi olarak ölümle sonuçlanan terör saldırısı gerçekleştirme” suçlamasıyla yargılanan şüphelilerden Tacikistan vatandaşları Dalercon Mirzoyev, Saidakram Murodali Raçabalizoda, Fariduni Şamsidin ve Muhammadsobir Fayzov’un, 22 Mayıs’a kadar cezaevinde tutuklu kalmasına karar verildi.

moskova

Mahkeme salonuna doktor eşliğinde tekerlekli sandalyede getirilen Fayzov ve diğer şüphelilerin yüzlerindeki şişlik ve morluklar dikkat çekti.

moskova

Saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 137 olarak açıklanırken, yüzlerce kişinin de yaralandığı belirtildi.

moskova

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, saldırıyı düzenleyen 4 teröristin de içinde olduğu 11 kişinin yakalandığını bildirdi.

moskova

İlginizi çekebilir: Moskova konser salonunda katliam | Saldırıyı DAEŞ üstlendi

moskova
moskova
moskova
moskova
Aykut POLATLI