Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Özel’den, Haniye tepkisi: Soykırım suçlusuna alkış tutanlar sorumludur

Demokrat Gündem- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel,

Demokrat Gündem- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’ye İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen suikastla öldürülmesine sert tepki gösterdi.

‘Bir soykırım suçlusuna alkış tutanlar bu şiddetin devamından sorumludur’

Özel, Netanyahu’ya yönelik ağır eleştirilerde bulunarak, “Netanyahu gibi çocuk katiline, kadın katiline, ambulans vurdurtan, hastane vurdurtan, ekmek kuyruğundaki insanlara ateş attırtan bir insanlık suçlusuna, bir soykırım suçlusuna alkış tutanlar bu şiddetin devamından sorumludur. Hamas liderinin öldürülmesi de bir şiddet olayıdır, bir cinayettir. Biz onu da tasvip etmiyoruz.” dedi.

Özgür Özel, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, nerede şiddet varsa ve ölüm varsa bundan üzüntü duyduklarını belirtti. CHP lideri, şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını ve barışı savunduklarını vurguladı.

Özel'den, Haniye tepkisi: Soykırım suçlusuna alkış tutanlar sorumludur
Aykut POLATLI