Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Özgür Özel: ‘İmamoğlu’nun adı her toplantıda geçiyor’

Özgür Özel, İmamoğlu’na yönelik soruşturmalara tepki göstererek CHP’nin iktidar hedefi doğrultusunda hazırlıklarının tamamlandığını ve İmamoğlu’nun adının parti içinde sıkça gündeme geldiğini vurguladı.

Özgür Özel, İmamoğlu’na yönelik soruşturmalara tepki göstererek CHP’nin iktidar hedefi

Demokrat Gündem- CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu’na yönelik başlatılan soruşturmaları ve CHP’nin yaklaşan seçim sürecindeki kararlılığını değerlendirdi: “Ekrem İmamoğlu’nun adı her toplantıda geçiyor, bu saldırılar karşısında cesaretimiz ve kararlılığımız artıyor.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanı Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu’na yönelik başlatılan soruşturma ve partisinin yaklaşan seçim sürecindeki hazırlıkları hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Özel, İmamoğlu’na yönelik saldırıların parti içinde daha fazla kenetlenmeye yol açtığını belirterek, “Ekrem İmamoğlu’nun adı her toplantıda her yönüyle geçiyor. Bu kadar ağır bir saldırı varken bu durum son derece doğal” dedi.

‘KÜRSÜDEN 15 ADIM ÖTEDE SORUŞTURMA AÇILDI’

Özel, Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek hakkında yaptığı açıklamaların ardından re’sen başlatılan soruşturmaya tepki gösterdi. Soruşturmayı, “yargının siyasallaşması noktasında dünya rekoru” olarak niteleyen Özel, “Ekrem İmamoğlu kürsüden 15 adım uzaklaştı, hemen ardından soruşturma açıldı. Canlı yayında soruşturma açmak ne demek? Bu, yargının siyasette nasıl bir araç haline getirildiğinin açık bir göstergesidir” ifadelerini kullandı.

‘BİZE SAVAŞ İLAN EDİLDİ’

CHP’nin yaklaşan seçimlere yönelik hazırlıklarını da paylaşan Özel, partinin bu süreci bir “savaş ilanı” olarak gördüğünü belirtti. “2025 yılının bir seçim yılı olacağını söyledik ve buna uygun bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” diyen Özel, sandık güvenliği, eylem planları ve seçim programlarının hızla tamamlandığını vurguladı.

‘İKTİDARI DEVRALMAYA HAZIRIZ’

CHP’nin seçim stratejisiyle ilgili bilgi veren Özel, partinin kapsamlı bir hazırlık içinde olduğunu ve hedeflerinin iktidarı devralmak olduğunu söyledi. Özel, “Bu yıl, bu iktidarın defterini pazara çıkarmak ve sandığı millete sunmak için üzerimize düşen her şeyi yapacağız” dedi.

‘CESARETİMİZ VE KARARLILIĞIMIZ ARTIYOR’

Özel, İmamoğlu’nun adının parti içinde sıkça gündeme gelmesine dair soruları da yanıtladı: “Kötülük ne kadar büyükse cesaretimiz ve kararlılığımız da o kadar artıyor. İmamoğlu’nun adı her toplantıda geçiyor ve bu süreçte hep birlikte tarihi bir mücadeleye tanıklık edeceğiz.” (Haber Merkezi)

Demokrat Gündem