Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şamil Tayyar’dan yeni iddia

İstanbul’da düzenlenen son uyuşturucu operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı. AKP’li Şamil Tayyar, gözaltına alınan isimlerin Ela Rümeysa Cebeci’nin “itirafları ve arşivinden” çıktığını öne sürdü.

İstanbul’da düzenlenen son uyuşturucu operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı. AKP’li

Ünlü isimleri de kapsayan uyuşturucu soruşturması genişleyerek sürerken, İstanbul’da bu sabah yeni bir operasyon daha gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında 22 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken, 20 şüpheli gözaltına alındı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınanlar arasında model Melisa Fidan Çalışkan, oryantal Nuran Çokçalışkan ile iş insanları Mehmet Tosmur ve Hamdi Burak Beşer’in de bulunduğu öğrenildi.

Şamil Tayyar’dan dikkat çeken iddia

Operasyonun ardından AKP eski Milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gözaltıların kaynağına ilişkin dikkat çekici bir iddiada bulundu.

Tayyar, bugün gözaltına alınan isimlerin, soruşturmanın merkezinde yer alan Ela Rümeysa Cebeci’nin itirafları ve arşivinden çıktığını öne sürdü.

Tayyar paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Bugün uyuşturucu operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı. Operasyondaki isimler Ela Rümeysa Cebeci’nin itirafları ve arşivinden çıktı. Dahası var. Buna rağmen ‘Rümeysa itirafçı olmadı’ diyenler ya listeden korkuyor ya da başka bir özel hesabı var. Onun da kokusu yakında çıkar.”

Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında yeni gözaltıların olup olmayacağına ilişkin resmi makamlardan henüz bir açıklama yapılmadı.

İlginizi çekebilir: Sadettin Saran’dan “pozitif” rapora itiraz: İkinci test için düğmeye basıldı!

Demokrat Gündem