DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22709652,03%
İzmir
33°

AÇIK

üst menü altı
Sevgilisi ile çocuğunu duşa soktu, devlet çocuğu koruma altına aldı

Sevgilisi ile çocuğunu duşa soktu, devlet çocuğu koruma altına aldı

ABONE OL
5 Mayıs 2023 12:38
Sevgilisi ile çocuğunu duşa soktu, devlet çocuğu koruma altına aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya'da bir çift olan Muhammet ve Pınar A. boşandıktan sonra 7 yaşındaki kızları M.A.'nın velayeti annede kalmıştı. Pınar A., boşandıktan sonra kızlık soyadını kullanmaya başladı. Bir süre sonra Muhammet A., nişanlısı C.Ö.'den aldığı bilgi üzerine, eski eşinin bir sosyal medya platformunda canlı yayın yaptığını öğrendi.

Canlı yayını izleyen ve kaydeden Muhammet A., eski eşinin 7 yaşındaki kızını, internetten tanışıp, kiraladığı günlük apartta buluştuğu sevgilisiyle duşta yalnız bıraktığını, ardından çocuğunun yanında ikilinin birlikte alkol aldıklarını gördü.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Baba Muhammet A., Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile CİMER'e şikayette bulundu. Ayrıca, avukatı Salih Sağlam aracılığıyla da Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na Pınar Ş. ve sevgilisi Onur isimli kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı. Canlı yayın sırasında kaydedilen görüntülerde, Pınar Ş.'nin sevgilisiyle alkol aldığı, sevgilisini soran arkadaşına kızıyla birlikte duşa girdiklerini söyleyerek, dışarıdan banyoyu gösterdiği anlar da yer alıyordu.

BAKANLIK VE BARO DA ŞİKAYETÇİ OLDU

Baba Muhammet A.'nın suç duyurusu sonrasında hem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hem de Antalya Barosu Çocuk Hakları Merkezi, şikayetçi olarak müdahil oldu. Dün nöbetçi savcılık kararıyla M.A.A., annesi Pınar Ş. ile birlikte yaşadığı anneannesinin evinden alınarak, Çocuk İzlem Merkezi'ne getirildi. Merkezde M.A.A.'nın uzman psikolog eşliğinde ifadesi alındı.

 SAVCILIKTAN KORUMA KARARI

Savcılık, M.A.A.'nın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi'nde koruma altına alınması yönünde karar verdi. Ayrıca, soruşturma kapsamında anne Pınar Ş. ve İstanbul'da yaşadığı belirtilen sevgilisinin de ifadelerinin alınmasına yönelik işlemler devam ediyor.

Muhammet A.'nın avukatı Salih Sağlam ise M.A.A.'nın velayetinin anneden alınarak babaya verilmesi yönünde dava açtı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP