Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Taksim’de dehşet! “Burada oturamazsınız” deyip çivili sopalarla saldırdılar

Dövme sanatçısı Yeliz Özcan ile bir gece kulübünde çalışan arkadaşı

Dövme sanatçısı Yeliz Özcan ile bir gece kulübünde çalışan arkadaşı Mehmet İbili 5 Eylül Salı günü, 02.00 sıralarında Asmalı Mescit Mahallesi Şehbender Sokak’ta  kapalı bir iş yerinin önündeki merdivenlerde oturdu.

https://twitter.com/demokratgundem/status/1708908015951208939

Bu sırada yanlarına gelen bir kişi kendilerinden rahatsız olduğunu ifade ederek “Burada oturamazsınız, mekan sahibi istemiyor” dedi.

Özcan ise mekan sahibini tanıdıklarını söyleyerek, onun böyle bir şey söylemeyeceğini belirtti. İki arkadaş, önünde oturdukları iş yeri sahibinin yanına gitmek için ayağa kalktıkları sırada, sokak üzerindeki iki ayrı eğlence mekanında çalışan 6 kişi, ellerinde çivili sopalarla etraflarını sardı.

Ancak Yeliz Özcan ile Mehmet İbili, kendilerini tehdit etmeye başlayan gruptan uzaklaşmak istedikleri sırada saldırıya uğradılar. Kafalarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan ikiliden Yeliz Özcan, bir fırsatını bularak telefonla polise ihbarda bulundu.

KAÇMAK İSTESELER DE SALDIRGANLARDAN KURTULAMADILAR

Özcan ile İbili, saldırganlardan kaçmak isteselerde kurtulamadılar. Alt sokağa kadar kaçabilen Yeliz Özcan, eli sopalı grubun üzerlerine geldiğini görünce kendini korumak için yerden şişe alarak saldırganlara doğrulttu.

Buna rağmen ikilinin çevresini saran kişiler saldırmaya devam etti. İki arkadaş tekrar kaçarken saldırganlar bu kez işletme önlerindeki sandalyelerin bağlanması için kullanılan demir zincirleri alarak peşlerine düştü. Bu sırada saldırıyı gören çevredeki esnaf araya girerek iki arkadaşın daha fazla darp edilmesini engellemeye çalıştı.

SALDIRGANLAR GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen sivil polisler saldırganları gözaltına aldı. Saldırı sırasında, kafalarından ve vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları çivili sopa ve şişe darbeleriyle ağır yaralanan Yeliz Özcan ile Mehmet İbili, ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kafalarına 17 dikiş atılan Özcan ile İbili, polis merkezine giderek ifade verdi. Şikayetçi olunmaması nedeniyle saldırganlar da ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Yeliz Özcan

İŞYERİNE GİDİP TEHDİT ETMİŞLER

Polis merkezindeki ifadelerinde saldırganlardan şikayetçi olmadıklarını belirten ikili, yaşananları birkaç gün sonra temin ettikleri güvenlik kameraları görüntülerinden izleyince savcılığa başvurarak suç duyurusunda bulundu.

Mehmet İbili ayrıca, saldırganların, kendisinin bulunmadığı bir sırada iş yerine gelerek hakkında tehditler savurulduğunu iddia etti. (DHA)

Aykut POLATLI