DEMOKRAT GÜNDEM- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın kızı Defne Tugay, hayatını Mümtaz Şanlı ile birleştirdi. Çeşme Swissôtel’de gerçekleşen nikah töreni, siyaset dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

HEM BAŞKAN HEM BABA: NİKAHI TUGAY KIYDI
Defne ve Mümtaz çiftinin nikahını, gelin babası ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay kıydı. Duygusal anların yaşandığı törende Başkan Tugay’ın zaman zaman gözlerinin dolduğu görülürken, kızı Defne Tugay da gözyaşlarını tutamadı.

ŞAHİTLER CHP’NİN ZİRVESİNDEN
Nikah şahitliğini CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin eski Genel Başkanlarından Hikmet Çetin, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka üstlendi.

ESPRİLİ ANLAR: “CÜZDANI EN GENÇ ÜYEMİZE VERELİM”
Nikah töreninde samimi ve esprili anlar da yaşandı. Başkan Tugay’ın evlilik cüzdanını Özgür Özel’e teslim etmesinin ardından, Özel yanında bulunan Hikmet Çetin’e dönerek, “Cüzdanı en genç üyemize verelim” diyerek espri yaptı. Bu sözler salonda gülümsemeyle karşılanırken, Hikmet Çetin de tebessümle evlilik cüzdanını alarak çifte teslim etti ve “Genel Başkanımız adına takdim ediyorum. Tebrikler, ömür boyu mutluluklar diliyorum” sözleriyle genç çifti kutladı.

ÖZEL: “TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK AİLESİYİZ”
Törende konuşan CHP Genel Başkanı Özel, partililerin bir aile olduğunu vurgulayarak, “Biz Türkiye’nin en büyük ailesiyiz. Bugün burada ailemizin büyük bir kısmı bulunuyor. MYK üyelerimizin tamamının burada olması beni ayrıca mutlu etti. Defne ve Mümtaz’a bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

SİYASET VE İŞ DÜNYASI BİR ARADA
Törene CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nuri Aslan, CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, iş dünyasından EİB Başkanı Jak Eskinazi, CHP İzmir il ve ilçe örgütlerinin yöneticileri, CHP’li belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Nikahın ardından Başkan Cemil Tugay, eşi Öznur Tugay ve yeni evli çift Defne-Mümtaz Şanlı, davetlilerin tebriklerini kabul etti. Nikaha katılanlar, genç çiftle ve Başkan Tugay ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Yoğun ilgi gören CHP Genel Başkanı Özgür Özel, salonda bir süre daha kalarak davetlilerle sohbet etti, gelen fotoğraf taleplerini geri çevirmedi.
Siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerini buluşturan bu özel gece, sıcak ve samimi atmosferiyle uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir organizasyona sahne oldu. Dünya evine giren Defne ve Mümtaz Şanlı çiftine bizler de bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.