Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tugay’dan AK Parti iddialarına net yanıt

Cemil Tugay, AK Parti’ye geçeceği iddialarına sert yanıt verdi: “Aklımdan bile geçmedi. Partimden ayrılırsam görevimden de ayrılırım. Parti değiştiren başkan İzmir’de sokağa çıkıp dolaşamaz, tükürüğe boğarlar.”

Cemil Tugay, AK Parti’ye geçeceği iddialarına sert yanıt verdi: “Aklımdan

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, son dönemde ortaya atılan “AK Parti’ye geçeceği” iddialarına sert bir yanıt verdi.

Sözcü Gazetesi’nden Saygı Öztürk’e konuşan Başkan Cemil Tugay, İzmir’de parti değiştirmenin hem siyasi hem de toplumsal düzlemde karşılık bulmadığını belirtti.

“PARTİ DEĞİŞTİREN BAŞKAN İZMİR’DE SOKAĞA ÇIKIP DOLAŞAMAZ”

Başkan Tugay, “Bir belediye başkanı partisinden istifa ediyorsa belediye başkanlığından da istifa etmelidir. Benim aklımdan böyle bir şey geçmedi ama açık söylüyorum: Eğer partimden ayrılırsam aynı gün görevimden de ayrılırım. Parti değiştiren başkan İzmir’de sokağa çıkıp dolaşamaz. Tükürüğe boğarlar.” dedi.

İlginizi çekebilir: İzmir’de 25 Kasım mesajı: Bir koltuk boş, bir kadın eksik

Demokrat Gündem