Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasa dışı silah üretiminde 100’den fazla tabanca ele geçirildi

İzmir Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı silah imalatı ve

İzmir Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı silah imalatı ve ticareti yaptığını belirlediği S.G., O.E., O.K. ve M.A.’yı takibe aldı. Hazırlıklarını tamamlayan polis ekipleri, dün operasyon yaptı.

120 ADET KURUSIKI TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelilerin evlerine baskın yapan ekipler, ayrıca araçlarında da yapılan aramada 120 adet çevirmeye hazır kurusıkı tabanca, 188 adet şarjör, 3 adet tabanca, 359 adet fişek, 99 adet silah parçası, 1 adet hidrolik pres makinesi, 1 adet dramel makinesi, 6 adet matkap ve çok sayıda silah imalatında kullanılan malzeme ele geçirildi.

TÜM MALZEMELERE EL KONULDU

Ayrıca, şüphelilerin kurusıkı tabancaları çevirdikleri ve silah imalatı için kullandıkları atölyeler de tespit edildi. Adreslerde ele geçirilen tüm malzemelere el konuldu. Gözaltına alınan S.G., O.E., O.K. ve M.A.’nın işlemleri sürüyor.(DHA)

Demokrat Gündem