Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Yeşil Reçete’ Operasyonu: 8 şüpheli tutuklandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde ‘Yeşil Reçete’ operasyonu düzenlendi. Operasyonda yeşil reçeteyle

Aydın’ın Nazilli ilçesinde ‘Yeşil Reçete’ operasyonu düzenlendi. Operasyonda yeşil reçeteyle satılan ilaçları, usulsüz reçete ve rapor düzenleyip, piyasaya sürdükleri gerekçesiyle 10 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan 10 şüpheliden 8’i tutuklandı.

yeşil reçete

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Nazilli Devlet Hastanesi’nde görev yapan bir doktorun yeşil reçeteyle satılan ilaçları yazdığı ihbarıyla çalışma başlattı. Ekipler, şüphelileri teknik ve fiziki takibe aldı. 1 doktor, 2 hastane çalışanı ve 2 eczacı kalfasının da aralarında olduğu şüphelilerin yeşil reçeteyle satılan ilaçları, usulsüz reçete ve rapor düzenleyip piyasaya sürdükleri ve sattıkları tespit edildi.

yeşil reçete

EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

Ekipler, 5 Ocak sabah saatlerinde Nazilli’de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında doktor R.Ü.G.’nin de bulunduğu şüpheliler G.Ö., V.G., H.C., Ş.K., İ.K., B.T., C.D. ve M.G. gözaltına alındı. Şüphelilerden D.U. ise aynı gün akşam saatlerinde Didim ilçesinde yakalandı. Jandarmadaki işlemleri dün tamamlanan 10 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden doktor R.Ü.G ile V.G., H.C., Ş.K., İ.K., B.T., M.G. ve D.U. tutuklanırken, G.Ö. ve C.D. adli kontrolle serbest kaldı.(DHA)

İlginizi çekebilir: İzmir’de uyuşturucu operasyonu: 5 ilçeden 8 tutuklama

Aykut POLATLI