Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldır’dan Atmaca’ya tarikat yurdu çıkışı: “Aynı duyarlılığı Karabağlar’daki kaçak için de gösterin!”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Zafer Levent Yıldır, AK Partili Uğur İnan Atmaca’nın Karşıyaka’daki kafe-tuvalet yapısına yönelik eleştirilerine sert yanıt verdi. Yıldır, “Kaçak yapılar konusunda bu kadar duyarlıysanız, Karabağlar’daki kaçak tarikat yurduna da aynı hassasiyeti gösterin” çağrısında bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Zafer Levent Yıldır, AK

DEMOKRAT GÜNDEM- HABER MERKEZİ-İzmir’de kafe-tuvalet tartışması yeni bir boyuta taşındı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İzBB) Başkanı Cemil Tugay’ın Karşıyaka Belediye Başkanlığı döneminde yaptırdığı kafe ve tuvalete ilişkin kaçak yapı iddialarını gündeme getiren İzBB Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Uğur İnan Atmaca’ya, İzBB Başkan Vekili Dr. Zafer Levent Yıldır’dan sert tepki geldi.

Başkan Vekili Levent Yıldır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sayın İZBB AK Parti meclis üyesi Uğur İnan Atmaca, kaçak yapılar konusunda çok duyarlı görünüyor. Aynı duyarlılığı Karabağlar’daki kaçak tarikat yurdu için de gösterebilirse içtenliğine inanacağız!” ifadelerini kullandı.

ATMACA’DAN ŞOK SUÇLAMA

Tartışma, Atmaca’nın Başkan Tugay hakkında yaptığı açıklamayla başlamıştı.

İzBB Meclisi AK Partili meclis üyesi Uğur İnan Atmaca, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cemil Tugay’ın Karşıyaka Belediye Başkanlığı döneminde deniz doldurularak elde edilen alanda, yetki sınırlarını aşarak kafe ve tuvalet yapısı inşa ettiğini öne sürmüştü.

Başkan Tugay, Atmaca’nın iddialarına, “Bunu böyle kaçak yapı yapıldı şeklinde nitelemek ayıp. İnsanların aklıyla alay etmek ve oradaki halkın orayı nasıl kullanıldığını bilmemektir. Bunun adı cahilliktir” yanıt vermişti.

LEVENT YILDIR: “İÇTENLİĞİNİZİ GÖSTERİN”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Levent Yıldır’ın Atmaca’ya verdiği yanıt ise tartışmaya yeni bir boyut kazandırdı.

İzBB Başkan Vekili Levent Yıldır, AK Partili meclis üyesinin kaçak yapı konusundaki duyarlılığını Karabağlar’daki tartışmalı yapı için de göstermesi gerektiğini vurgulayarak, söz konusu hassasiyetin tüm kaçak yapılar için eşit şekilde uygulanması gerektiğine dikkat çekti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Zafer Levent Yıldır, AK Partili Atmaca’nın iddialarına, “Sayın İZBB AK Parti meclis üyesi Uğur İnan Atmaca, kaçak yapılar konusunda çok duyarlı görünüyor. Aynı duyarlılığı Karabağlar’daki kaçak tarikat yurdu için de gösterebilirse içtenliğine inanacağız!” açıklamasıyla tepki gösterdi.

İlginizi çekebilir: Başkan Tugay’dan 29 Ekim mesajı: “Cumhuriyet, bir ülkenin küllerinden yeniden doğuşudur”

Demokrat Gündem