DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN 19862971,17%
İzmir
19°

AZ BULUTLU

üst menü altı
Benim Güzel Ailem 2. bölüm FULL İZLE! TRT 1 dizi ekranı ile Benim Güzel Ailem son bölüm izle tek parça, kesintisiz

Benim Güzel Ailem 2. bölüm FULL İZLE! TRT 1 dizi ekranı ile Benim Güzel Ailem son bölüm izle tek parça, kesintisiz

İlk bölümü geçen hafta yayınlanan üç kuşağı bir araya getiren, TRT 1’in dizisi Benim Güzel Ailem’in ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Benim Güzel Ailem 1. bölümde neler yaşandı? ? Benim Güzel Ailem 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Güzel Ailem 2. bölümde neler olacak? Benim Güzel Ailem Rasim kimdir? Erdal Özyağcılar kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz Canan kimdir? Seray Gözler kimdir? Benim Güzel Ailem dizisi Ferdi kimdir? Onur Buldu kimdir? Benim Güzel Ailem dizisi Damla kimdir? Sera Pirinç kimdir? İşte detaylar!

ABONE OL
29 Haziran 2023 09:26
Benim Güzel Ailem 2. bölüm FULL İZLE! TRT 1 dizi ekranı ile Benim Güzel Ailem son bölüm izle tek parça, kesintisiz
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta TRT 1’de yayınlanan nostaljik ve sıcacık dizi “Benim Güzel Ailem” büyük ilgi gördü. Dizinin ilk bölümünde Akyol ailesinin büyükleri, çocuklarının evlilikleriyle ilgili sorunlarla uğraşırken, evin küçük kızı Damla’nın da evlilik telaşına kapıldığı görüldü.

İkinci bölümün tanıtımı da yayınlandı ve izleyiciler merakla beklemeye başladı. Tanıtımda, Akyol ailesinin büyükleri çocuklarının evliliklerindeki pürüzleri çözmeye çalışırken, Damla’nın düğün günü evlilikten vazgeçtiğini söylemesi herkesi şaşırttı.

Ailenin diğer üyeleri, Damla’yı bu kararından vazgeçirmek için çabalarken aynı zamanda durumun nedenini de öğrenmeye çalışacaklar. İkinci bölümde yine güldüren ve aile sıcaklığını yansıtan konuların işleneceği anlaşılıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Melis Babadağ, Aycan Koptur, Nergis Kumbasar, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Meltem Pamirtan, Serra Pirinç, Münire Apaydın, Ebrar Karabakan, Emre Akkuş, Toprak Can Adıgüzel, Mina Sinenden, Ahmet Hakan Ünal ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu gibi başarılı isimler yer alıyor.

“Benim Güzel Ailem” dizisinde Rasim karakterini Erdal Özyağcılar canlandırırken, Ferdi karakterini Onur Buldu, Canan karakterini Seray Gözler, ve Damla karakterini ise Serra Pirinç canlandırıyor.

İkinci bölümün ne gibi sürprizlere sahne olacağı ise merak konusu. Dizi, güldürdüğü ve aile sıcaklığını hissettirdiği konularıyla üç kuşağı bir araya getiriyor ve izleyicileriyle buluştuğu günden beri büyük beğeni topluyor.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP