Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti İl Binası Önüne ‘Can Atalay’ posteri astılar!

Türkiye İşçi Partisi‘nden (TİP) aday olarak 14 Mayıs seçimlerinde Hatay

Türkiye İşçi Partisi‘nden (TİP) aday olarak 14 Mayıs seçimlerinde Hatay milletvekili seçilen Can Atalay, Gezi davası tutuklusu olmasına rağmen bir yıl önce vekil seçilmişti.

TİP İzmir örgütü, Atalay’ın özgürlüğü için sesini duyurmak amacıyla AK Parti‘nin Bayraklı’daki il binasının önüne “Hatay’ın seçilmiş vekili Can Atalay’a özgürlük!” yazan bir pankart astı.

TİP İzmir İl Örgütü, Atalay’ın milletvekili seçilmesinin 1. yıl dönümü olan bugün saat 19.30’da Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde bir basın açıklaması yapacak. Açıklamada, Atalay’ın hala tutuklu olmasının demokrasiye ve temel insan haklarına yapılan bir ihlal olduğu vurgulanacak.

Atalay’ın tutukluluğu ve milletvekili olarak görev yapamaması, TİP tarafından sürekli olarak eleştiriliyor ve adaletin yerini bulması için çağrılar yapılıyor. TİP, Atalay’ın haksız tutukluluğuna son verilmesi için mücadelesini sürdüreceğini belirtiyor.

Aykut POLATLI