DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352471,91%
İzmir
33°

AÇIK

üst menü altı
AK Parti İzmir bayramlaşmasında Millet İttifakı’na sert tepki… Hamza Dağ ve Binali Yıldırım’dan çarpıcı açıklamalar

AK Parti İzmir bayramlaşmasında Millet İttifakı’na sert tepki… Hamza Dağ ve Binali Yıldırım’dan çarpıcı açıklamalar

ABONE OL
20 Nisan 2023 15:54
AK Parti İzmir bayramlaşmasında Millet İttifakı’na sert tepki… Hamza Dağ ve Binali Yıldırım’dan çarpıcı açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı arifesinde bayramlaşma programı düzenledi. Bayramlaşmaya katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kukla' olduğunu kaydederek, 14 Mayıs'ın ardından hesap soracaklarını söyledi. Dağ, "Tartıştığımız konu, bu ülkeyi yönetecek olan kabiliyettteki kişidir. Bu ülkeyi yönetecek kabiliyetteki kişi Recep Tayyip Erdoğan mıdır? Yoksa Kılıçdaroğlu mu? Kukla değil, lider görmek istiyoruz ve Allah'ın izniyle o lidere karar hep birlikte karar vereceğiz. Hayırlısıyla şu virajı bir geçelim, asıl hesap ondan sonra olacak. 14 Mayıs’ı geçtikten sonra asıl sizi konuşmaya başlayacağız, 11 Büyükşehirde yapmadıklarınızı konuşacağız" dedi. 

DEMOKRAT GÜNDEM-HABER MERKEZİ-UMRE YÜCEL-Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir İl Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma töreni partililerin yoğun ilgisiyle coşkulu geçti. 

İl başkanlığında düzenlenen programa, İl Başkanı Bilal Saygılı’nın yanı sıra; Gençlik ve Spor Bakanı ve İzmir Milletvekili adayı Mehmet Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan ve 28. Dönem İzmir Milletvekili adayları katılırken AK Parti Genel Başkan Vekili ve İzmir Millevekili Binali Yıldırım programa canlı konferans ile bağlandı.

""

''KUKLA DEĞİL, LİDER GÖRMEK İSTİYORUZ''

AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Türkiye'yi yönetebilecek liderin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek, Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kukla olduğunu söyledi. 

ŞU VİRAJI BİR GEÇELİM, ASIL HESAP ONDAN SONRA OLACAK

"Tartıştığımız konu, bu ülkeyi yönetecek olan kabiliyettteki kişidir. Bu ülkeyi yönetecek kabiliyetteki kişi Recep Tayyip Erdoğan mıdır? Yoksa Kılıçdaroğlu mu? Kukla değil, lider görmek istiyoruz ve Allah'ın izniyle o lidere karar hep birlikte karar vereceğiz" diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 14 Mayıs sonrası için ise, "Hayırlısıyla şu virajı bir geçelim, asıl hesap ondan sonra olacak. 14 Mayıs’ı geçtikten sonra asıl sizi konuşmaya başlayacağız, 11 Büyükşehirde yapmadıklarınızı konuşacağız" ifadelerini kullandı. 

""

HAK ETTİKLERİ CEVABI ONLARA VERECEĞİZ

Hedeflerinin 14 Mayıs'tan başarılı çıkmak olduğunu, kimsenin etnik kökenini tartışmadıklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, şöyle konuştu:

"Şu an 14 Mayıs hedefimiz var. 14 Mayıs’a giderken tartıştığımız konu birinin etnik kökeni değil, tartıştığımız konu bu ülkeyi yönetecek kişi Kılıçdaroğlu mu Recep Tayyip Erdoğan mıdır? Bu millet Amerika Birleşik Devletlerinden icazet alanlara onay vermemiştir ve Allah’ın izniyle vermeyecektir. Bizler ülkemizin başında kukla görmek istemiyoruz. Bu millet, başına kukla getirmek isteyenlere, 15 Temmuz’da hak ettiği cevabı vermiştir. Şimdi 14 Mayıs’ta o zaman canını ortaya koyan millet yüreğini ortaya koyacak ve o sandığa gidip AK  Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’a vereceği oyla Millet İttifakı’na yolu gösterecektir. Bir tarafta aday açıklandıktan sonra PKK’nın sevinçle karşıladığı bir isim, diğer tarafta terörün her türlüsüyle mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan. 14 Mayıs’ta vereceğimiz karar budur. İnşallah hak ettikleri cevabı onlara vereceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

YENİDEN CUMHURBAŞKANI SEÇİLDİĞİNE ŞEHADET EDECEĞİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir teşkilatının başarılı olacağına inandığını da vurgulayarak, açıklamasını, "14 Mayıs öncesi sizlerde gördüğüm heyecan ve coşku bana 14 Mayıs için çok güzel bir müjde veriyor. İnşallah Kurban Bayramı’nda da yine bu salonda bir araya geldiğimizde Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı seçildiğine şehadet edeceğiz. Şimdi karşımda oturan milletvekili adaylarımızınsa mecliste olduklarına şahitlik edeceğiz" şeklinde sürdürdü. 

""

BAKAN KASAPOĞLU: ''HER YER İZMİR, HER YER ERDOĞAN, HER YER AK PARTİ''

Hamza Dağ'ın ardından konuşan Gençlik ve Spor Bakanı ve İzmir Milletvekili adayı Mehmet Kasapoğlu sözlerine İzmir teşkilatıyla gurur duyduğunu belirterek başladı. 

TEŞKİLATLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Bakan Kasapoğlu, “Teşkilatlarımızla gurur duyuyoruz. Bu ülkenin aydınlık yarınlarına olan inancınız için, coşkunuz ve özveriniz için gurur duyuyoruz. 14 Mayıs’ta inşallah partimiz sizlerin omzunda yükselecek. Değerli dava arkadaşlarım, bir süreçten geçtik. 6 Şubat hakikaten çok ama çok zor bir süreçti. Kaybettiğimiz canlarımız, yaralılarımız ve evlerini ve yuvalarını kaybedenler. Bu büyük acıları büyük bir millet olarak birlikte sarmayı başardık. Ramazan ayında biliyorsunuz ülkenin dört bir yanında depremzedelerle birlikteydik. Yurtlarımız kardeşlerimize yuva oldu. Ramazan’ın kardeşlik ve dayanışma iklimini onlarla birlikte yaşadık. Bugün arife, bayramın bir gün öncesi, hamdolsun rabbim bizleri bayrama birlikte ulaştıracak. Rabbim bayramınızı mübarek eylesin.

ÖNEMLİ BİR YOL  AYRIMINDAYIZ

Bir seçim sürecindeyiz, hakikaten önemli bir yol ayrımındayız. Türkiye’nin kazanımları için bir yol ayrımındayız. Her yer İzmir, her yer Erdoğan, her yer Ak Parti. 81 il 14 Mayıs’ta İzmir’e gıptayla, imrenerek bakacak. 14 Mayıs’ta İzmir’in çantada keklik olmadığını CHP’ye göstereceğiz. ‘Ceketimi koysam seçtiririm’ diyenlere göstereceğiz. 14 Mayıs’ta da özellikle İzmir’de demokrasimizin bayramını kutlayacağız. İzmir’de sizlerle birlikte ezberleri bozacağız. İnşallah bu bayramımızın 14 Mayıs bayramı öncesinin, coşkusunun ve heyecanının en güçlü şekilde olmasını temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun, sağ olun" şeklinde bir konuşma yaptı. 

""

EYÜP KADİR İNAN: TÜRKİYE İÇİN SANDIK BAŞINA GİDECEĞİZ

Bakan Kasapoğlu'ndan sonra söz alan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyüp Kadir İnan, Türkiye için sandık başına gideceklerini kaydetti.

CHP İZMİR LİSTESİ ABD'DE HAZIRLANMIŞ

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyüp Kadir İnan, CHP İzmir Milletvekili adaylarının listesinin Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti sırasında hazırlandığını iddia ederek, "CHP İzmir milletvekili adayları Kemal Kılıçdaroğlu’nun Amerika ziyareti sırasında hazırlanmış. Listede FETÖ tetikçisi var, PKK’lı var Atatürk’e hakaret eden var, Mehmetçiğe çocuk katili iftirası atan var. Aslında biz yerel seçimlerde Tunç Soyer iş başına geldiğinde bazı şeylerden şüphelenmeye başlamıştık. Şimdi puzzle tamamlandı ve İzmirli hemşerilerimize sunuldu. Sözlerime şöyle son veriyorum: Gelin Kuvayi milliye ruhunda, Türkiye yüzyılı kadrolarında buluşalım. Ak Parti’yi rekor milletvekili ile İzmir’den TBMM’ye uğurlayalım ve CHP’ye İzmir’i küçümsemek ne demek gösterelim" dedi. 

TEŞKİLATIMIZLA KAZANACAĞIZ

Eyüp Kadir İnan,  “İnşallah ramazan ve Kurban Bayramının arasında bir bayramımız daha olacak. Şimdiden kutlu olsun inşallah. Bizim seçim gününe kadar en büyük motivasyonumuz, işte buradaki bu coşku ve neşeyi o gece de görmek istememizdir. Sandıklarımıza sahip çıkacağız ve ardından il binamıza gelip coşkumuzu yaşayacağız. Demokrasimize sahip çıktıktan sonra burada kutlayacağız. 14 Mayıs’ta siz değerli teşkilat mensuplarımızın katkılarıyla kazanacağız. Tam bağımsız, özgür ve kendi ayakları üzerinde duran bir Türkiye için sandık başına gideceğiz ve tüm Türkiye kazanacak'' diye konuştu. 

""

BİNALİ YILDIRIM: 14 MAYIS'TA BİR BAYRAMIMIZ DAHA VAR

Bayramlaşmada canlı konferans yöntemiyle katılan AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, 14 Mayıs seçim sonucunun AK Parti açısından bayram olacağını söyledi. 

İZMİR'DE FETÖ'CÜLERE, PKK'YA VE YANDAŞLARINA GEÇİT VERMEYECEĞİZ

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım,  şunları söyledi: “Günümüz mübarek, geleceğimiz aydınlık olsun. Bu ramazan ayında ibadetlerimizi yaptık, görevlerimiz yaptık ve rahmet bulduk. Ramazan demek bir araya gelmek, kaynaşmak demek. Milletimizin içinde geçirmeye çalıştık bu bayramı ama bildiğiniz gibi asrın felaketini de yaşadık. Bölgede çalışmalar halen devam ediyor, yaralar sarılmaya çalışıyor. Depremde ve terörle mücadele eden bütün şehitlerimize rahmet diliyorum. Yol arkadaşlarım, yarın bayram. Bayram demek barışmak, kaynaşmak ve kucaklaşmak demek. Dolayısıyla yarınki bayramı önce aileleriniz, daha sonra milletimizle birlik beraberlik içinde geçirmenizi rabbimden niyaz ediyorum. 14 Mayıs’ta bir bayramımız daha var.

BU SEÇİM TERÖR ÖRGÜTÜNÜN İKTİDARA ORTAK EDİLDİĞİ BİR SEÇİM

İzmir teşkilatı olarak 14 Mayıs’ı karşılamaya hazır mısınız? 14 Mayıs demokrasi bayramı, 14 Mayıs milli iradenin sandığa yansıyacağı seçim. Bu seçim bizim 16. Seçimimiz ama bunu diğerlerinden ayıran bir şey var. 14 Mayıs seçiminde hepinizin bildiği gibi, toraklarımız üzerinde emperyal hedefleri olanlar rakiplerimizle iş birliği halinde. Bunu iyi bilememiz lazım. Bu seçim aynı zamanda bölücü terör örgütünün iktidara ortak edildiği bir seçimdir. 40 bin şehidimiz var, bu şehitlerimizin her birinin ruhlarının adına, kanımızın son damlasına kadar İzmir’in altını üstüne getireceğiz ve İzmirlilerle paylaşacağız. İzmir’de, kuruluşun ve kurtuluşun şehrinde bölücülere, FETÖ’cülere PKK’ya, onun yandaşlarına ve onunla iş birliği yapanlara geçit vermeyeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar iş başına geçireceğiz.”

""

BİLAL SAYGILI: İSMİNİZ ALTIN HARFLERLE YAZILACAK

İl Başkanlığı binasındaki bayramlaşmada konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da,  "Bizler Türkiye yüzyılına ulaşmış bulunmaktayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyon ve misyonu sayesinde doğru zaman doğru adam düsturuyla Türkiye yüz yılını başlattık. Sabredenler zafere ulaşır. Sabredersek zafer bizimdir arkadaşlar. Genç bir kardeşiniz olarak çok şey gördüm ama yirmi yıldır vesayetten demokrat bir rejime geçmiş türkiye görüyoruz. Gelişmelerle türkiye yüz yılını başlatıyoruz. Hak yoluyla, batıl yolunun ayrıştığı bir gece yaşayacağız. Bu dava var olduğu müddetçe her zaman isminiz altın harflerle yazılacak" şeklinde konuştu. 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP