Programa AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İçelli, Kemalpaşa İlçe Başkanı Metin Yaşar ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
Milletvekili Kırkpınar konuşmasında, gençlerin her zaman AK Parti’nin en büyük gücü olduğunu vurgulayarak, “Milletimizle el ele vererek büyük bir dönüşüm gerçekleştirdik. Bu süreçte genç kardeşlerimizin desteğini hep yanımızda hissettik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’yi daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz” dedi.

“İzmir gençliği için vizyonumuz net”
AK Parti Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Mehmet Emin İçelli ise, gençliğe yönelik sosyal ve kültürel politikaların önemine dikkat çekti. İçelli, “AK Gençlik, gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak, sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için güçlü bir vizyon ortaya koyuyor. Eğitim, spor ve sanat alanlarında destek veriyor, bağımlılıkla etkin şekilde mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Gençlik’in sadece siyasi bir yapı olmadığını belirten İçelli, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, sorumluluk alan ve değerlerine bağlı bir gençlik inşa ediyoruz. Türkiye’nin geleceğini omuzlayan genç kadrolarla ilerlemeye kararlıyız” diye konuştu.