AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, partisinin 8. Olağan İzmir İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada iddialı hedefler açıkladı. Partililere seslenen Saygılı, üye sayılarını artırarak İzmir’de daha güçlü bir teşkilat yapısı oluşturacaklarını belirtti.
“494 bin olan üye sayımızı 700 bine çıkaracağız. Bu rakama ulaştığımızda da İzmir’i yeniden onurlandırmanızı rica edeceğiz ve bu sevinci hep birlikte paylaşacağız” diyen Saygılı, kongreye katılan partililerden destek istedi.
Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen kongrede coşkulu bir atmosfer hakim olurken, salon Mustafa Kemal Atatürk, Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleriyle süslendi. Ayrıca, 15 Temmuz Şehitlerinin fotoğrafları da salonda yer aldı.
Kongre, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı. Divan Başkanlığı’na MKYK üyesi ve İzmir İl Koordinatörü Ahmet Sami Ceylan seçildi.

Saygılı’nın konuşması, salondaki partililer tarafından alkışlarla karşılandı.
Saygılı, AK Parti’nin Türkiye’nin en büyük siyasi hareketi olduğunu vurgulayarak, “Bu kongremiz bir yenilenme, bir güçlenme vesilesidir. Bugüne kadar teşkilatımızla birlikte sahada çok çalıştık, bundan sonra da aynı azimle çalışmaya devam edeceğiz. 2023 seçimlerinde olduğu gibi, İzmir’de de daha büyük başarılara imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen kongrede coşkulu bir atmosfer hakimdi. Salon, Mustafa Kemal Atatürk, Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleriyle süslendi. Ayrıca, 15 Temmuz Şehitlerinin fotoğrafları da salonda yer aldı.
Kongre, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı. Divan Başkanlığı’na MKYK üyesi ve İzmir İl Koordinatörü Ahmet Sami Ceylan seçildi. Saygılı’nın konuşması, salondaki partililer tarafından büyük alkış aldı.