Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Sosyal Medya

AK Partili Bekle’den Menemen’de açılan Roman karikatürüne tepki

Menemen’de, CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Tarım Mitingi’nde, Romanları karikatüre

Menemen’de, CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Tarım Mitingi’nde, Romanları karikatüre eden ve bir binaya asılı dev pankarta, AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Cemal Bekle tepki gösterdi.

ROMANLAR TEKRAR RENCİDE EDİLMİŞTİR

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Milletvekili Bekle şu ifadelere yer verdi:

‘’Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Romanları yok saydığınızı biliyoruz, fakat asil bir milleti böyle karikatürize etmeniz, Romanları tekrar rencide etmiştir.

Astığınız afiş Romanlar hakkındaki düşüncenizi tekrar ortaya koydu. 14 Mayıs’ta, Romanlar, bu afişi unutmayacak, sandıkta cevap verecektir. Yıllarca, CHP zihniyetinin ayrımcılık yaparak ‘esmer vatandaş’ diyerek aşağılamaya çalıştığı Romanlar, 2023 yılında Romanları yok sayan Kemal Kılıçdaroğlu zihniyeti tarafından, yine ırkçı bir şekilde resmedilmiştir.

Seçimlerde Romanlardan aday dahi göstermeyen Kemal Kılıçdaroğlu zihniyeti, şimdi de Romanları çelimsiz, zayıf, esmer, kısa, darbukacı ve dilenci olarak resmetmiştir. Roman çocuğunu bile domuz burunlu olarak resmeden bu zihniyet, Romanları nasıl gördüyse o şekilde karikatürize etmiştir. Romanları bu şekilde gören bir zihniyetin Roman vekil adayı göstermemesini şimdi daha iyi anlıyoruz. Romanlar size gereken cevabı 14 Mayıs’ta sandıkta verecektir.

AK Partili Bekle’den Menemen’de açılan Roman karikatürüne tepki
Demokrat Gündem

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir