Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partili İnan’dan ‘boykot’ değerlendirmesi: Milletimiz bu saldırıyı ezdi geçti!

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, CHP’nin 2 Nisan’da gerçekleştirdiği ekonomik boykot çağrısını “milli ekonomiyi çökertme girişimi” olarak nitelendirdi. İnan, “Yüce Milletimiz bu saldırıyı ezdi geçti” diyerek boykotun etkisiz kaldığını savundu.

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, CHP'nin 2 Nisan'da

DEMOKRAT GÜNDEM- Ekonomik ve siyasi gerilimin giderek tırmandığı ülkemizde, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk soruşturmasına tepki olarak başlattığı boykot eylemi, iktidar kanadından sert tepkiyle karşılandı. AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, ana muhalefetin boykot çağrısını “milli değerlere aykırı” bir girişim olarak değerlendirdi.

“YERLİ VE MİLLİ OLMAYAN MUHALEFET”

AK Parti Genel Sekreteri İnan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “2 Nisan 2025 tarihini Yerli Ve Milli olmayan Ana Muhalefetin (CHP), Milli Ekonomimizi çökertme girişimi olarak hatırlayacağız” ifadelerini kullandı.

“EKONOMİK ÇÖKERTME PLANI BAŞARISIZ OLDU”

İnan, açıklamasının devamında, “Tarih boyunca Yüce Milletimiz ülkemize yönelik her türlü saldırıya en güçlü cevabı verdi. Bu saldırıyı ise ezdi geçti” diyerek, boykotun halk nezdinde karşılık bulmadığını ve ekonomiye zarar verme girişiminin başarısızlıkla sonuçlandığını iddia etti.

İKTİDAR-MUHALEFET GERİLİMİNDE YENİ SAFHA

CHP’nin İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasını protesto amacıyla düzenlediği boykot eylemi, iktidar ve muhalefet arasındaki siyasi gerilimi yeni bir boyuta taşıdı. 2 Nisan’da vatandaşları alışveriş yapmamaya ve ekonomik faaliyetleri durdurmaya çağıran CHP, eylemi “demokratik bir hak kullanımı” olarak tanımlarken, iktidar kanadı bunun “ekonomik sabotaj” olduğu görüşünde. (Haber Merkezi)

Demokrat Gündem