Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partili Saygılı’dan metroda kaza açıklaması: ‘Daha ne olsun diye bekliyorlar, akıl almıyor’

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Üçyol Metro durağında

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Üçyol Metro durağında yürüyen merdiven kazasında yaralanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve duruma tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen kaza sonrasında da hatlarda bakım çalışması yapılması konusunda uyarıda bulunduklarını kaydeden AK Parti İl Başkanı Saygılı, “Metro kazası sonrası uyarmıştık, aynı ihmalde ısrar ettiler. İnsan canı söz konusu. Daha ne olsun diye bekliyorlar, akıl almıyor” dedi.

BİLAL SAYGILI: DAHA NE OLSUN DİYE BEKLİYORLAR, AKIL ALMIYOR!

Duruma dair sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bilal Saygılı, uyarılarının ciddiye alınmadığını kaydederek, şunları söyledi:

‘’Metro raydan çıktığında “Felaketi teğet geçtiniz” demiş, CHP’li Büyükşehir Belediyesi’ni uyarmıştık. Ama, ciddiye almadılar! Aynı ihmal, aynı bakım onarım zafiyetinde ısrar ettiler. Üçyol durağında merdivenin çökmesi ve çok sayıda vatandaşımızın yaralanmasının sorumlularına şimdi, “sayenizde felakete ramak kaldı” diyoruz.

metro

‘Bir müsibet, bin nasihatten evladır.” diyeceğimiz bir konu değil bu. İnsan canı söz konusu. Daha ne olsun diye bekliyorlar, akıl almıyor! Yaralanan vatandaşlarımıza ve tüm İzmir’e geçmiş olsun; CHP’li Büyükşehir Belediyesi başkan ve idarecilerine ise durumun vahametini kavrayabilecek sağduyu dileklerimizi iletiyoruz…’’

İlginizi çekebilir: İzmir Metro’da panik! Yürüyen merdiven çöktü

Aykut POLATLI