DOLAR 32,2010 0.06%
EURO 35,0456 0.14%
ALTIN 2.504,98-0,20
BITCOIN 22855965,99%
İzmir
27°

AÇIK

üst menü altı
AK Partili Sürekli'den Dağ'a destek, CHP'li Yücel'e yanıt

AK Partili Sürekli'den Dağ'a destek, CHP'li Yücel'e yanıt

ABONE OL
28 Aralık 2021 17:22
AK Partili Sürekli'den Dağ'a destek, CHP'li Yücel'e yanıt
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Partili Sürekli'den CHP'li Yücel'e Hamza Dağ'a yönelik sözlerine yanıt geldi. Sosyal medyadan Hamza Dağ'a destek veren Sürekli, "Genel Başkan Yardımcımız Sn. Hamza Dağ’ın CHP-HDP ortaklığı tespiti bir gerçektir” dedi.

DEMOKRAT GÜNDEM- AK Parti Genel BAşkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili HAmza Dağ'ın dün Ödemiş'te partililerle buluştuğu toplantıda sarf ettiği sözlere yönelik CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den sert bir karşılık gelmişti. Dağ, ''Yuları HDP'nin elinde olan bir CHP var. Yalan mı? Tezkereye hayır demek yuları HDP'ye kaptırmak demektir. Ben Ödemiş'te ve İzmir'de CHP'ye oy veren hemşerilerimi gayet iyi bilirim. Her şey bir tarafa vatan, millet ve mevzi, bayrak olduğunda ne kadar hassas olduklarını iyi bilirim. Mustafa Kemal Atatürk konusu olduğunda ne kadar hassas olduklarını iyi bilirim. Ama şu anda CHP politikası böyle bir politika değildir'' demişti.

Dağ'ın sözlerine yanıt CHP İzmir İl Başkanı Deniz’den gelmişti. Yücel verdiği yanıtta, “Kafalar yine güzel anlaşılan. Biz, bir kimseyi tanımak istiyorsak ağzından çıkan kokuşmuş safsatalara değil, düşüp kalktığı arkadaşlarına bakarız”  demişti.

SÜREKLİ’DEN YÜCEL'E YANIT

Dağ ve Yücel arasındaki tartışmaya AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de dahil oldu. Sürekli yaptığı açıklamada Dağ’a destek çıkarak, “‘Gerçek’; şah mat olmaz! Genel Başkan Yardımcımız Sn. Hamza Dağ’ın CHP-HDP ortaklığı tespiti bir gerçektir… CHP’nin kendi tercihini ve gerçeğini duyunca; çileden çıkarak saldırıya geçmesini çok iyi anlıyoruz! İzmirliler de bunu görüyor ve gereğini yapacaktır.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP