DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22494411,37%
İzmir
36°

AZ BULUTLU

üst menü altı
AK Partili Sürekli’den Fatih Altaylı’ya sert tepki!

AK Partili Sürekli’den Fatih Altaylı’ya sert tepki!

ABONE OL
25 Ocak 2023 09:13
AK Partili Sürekli’den Fatih Altaylı’ya sert tepki!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Habertürk TV'de yayınlanan Teke Tek programına konuk oldu. AK Parti İl Başkanı Sürekli, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'i katıldığı programda, Fatih Altay'nın ifadelerine sert  eleştirilerde bulundu.

Fatih Altaylı, yayının bir bölümünde İktisat Kongresi ana gündemiyle gerçekleşen buluşmada İzmirlilerden gelen kent sorunları mesajları hakkında, "Şunu yaptı, bunu yaptı bırakın. Biz iktisat kongresi konuşuyoruz. Toplumsal barıştan bahsediyoruz. Bu kavramlar bugün sizin için yabancı kavramlar olabilir ama bu kavramları unutursanız memleket elden gider. O yüzden bunun ortak geleceğinin ne kadar önemli olduğunu kafanızın bir kenarına yazın, yazmıyorsanız da başka kanala geçin. Benim kafamı ütülemeyin" ifadelerini kullandı. 

""

KİMSENİN HADDİ DEĞİLDİR! 
 

Altaylı'nın bu çıkışına AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den sert tepki geldi. Sürekli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İzmirliler bu toprakları her şartta canı pahasına savunmuş ve hürriyetine sahip çıkmıştır. Belediye ile ilgili yaşadığı sorunları dile getiren İzmirli kardeşlerimize böyle bir uslup kullanmak, hakaret etmek kimsenin haddine değildir. Bir şehrin belediye başkanı da hemşehrilerine hakaret edilirken suspus oturamaz! İzmir demokrasinin şehriyse elbette soracak, sorgulayacaktır. Elbette derdini, tasasını dile getirecektir. İzmirliler'in bu hürriyet anlayışı tarih boyu değişmemiştir, değişmeyecektir" mesajlarını verdi. 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP