Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın’da tüyler ürperten doğum olayı: Kadın eşini polis zoruyla kovdurdu

Aydın Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nde gece yarısı yaşanan olayda, doğum için hastaneye gelen kadın, eşinin yanına alınmaması için güvenlik ve polis ekiplerinden yardım istedi. Kadının kadın sığınma evinden geldiği öğrenildi.

Aydın Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nde gece yarısı yaşanan olayda,

Aydın’da dün gece yaşanan sıra dışı olayda, doğum yapmak üzere hastaneye gelen bir kadın, kendisine refakat etmek isteyen eşini kabul etmedi.

Kadının talebi üzerine hastane güvenliği, eşini hastaneden çıkarmak istedi. Ancak adamın ısrarı üzerine durum hastane polisi ve çevik kuvvet ekiplerine bildirildi.

112 Komuta Merkezi’nin talimatıyla polis ekipleri hastaneye yönlendirildi ve eş, hastane çevresinden uzaklaştırıldı. Kadının kadın sığınma evinden gelmesi ve korunması nedeniyle bu kararın alındığı bildirildi.

Bu olay, kadın hakları ve korunmasına yönelik hassasiyetin sağlık kurumlarında da nasıl uygulandığını gözler önüne serdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Buca’da Kadın Sığınma Evi taşınıyor: Binaya yurt planı askıya alındı

Demokrat Gündem