DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22434410,32%
İzmir
31°

AÇIK

üst menü altı
Bahçeli’nin çağrısına sert yanıt: ‘Başka kapıya’

Bahçeli’nin çağrısına sert yanıt: ‘Başka kapıya’

ABONE OL
16 Ocak 2023 11:30
Bahçeli’nin çağrısına sert yanıt: ‘Başka kapıya’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin altılı masaya yaptığı "Erdoğan’ın yanında birleşme" çağrısına masadaki bir partiden yanıt geldi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "zillet" dediği altılı masaya "birleşelim" çağrısına yanıt verdi.

MHP lideri Bahçeli'ye “Siz bu toplumu bölüyorsunuz, biz birleştireceğiz” diye seslenen Davutoğlu, Sinan Ateş cinayetini unutturmak için kendisini hedef aldığını belirtti.

"ÇIKIN HESAP VERİN"

Davutoğlu, “Ülkücülerin lideri olan Bahçeli'den hiçbir ses çıkmadı. Türkiye'de kamu düzeninden sorumlu olan, her konuda konuşan Soylu'dan bir ses çıkmadı. Cumhurbaşkanından bir ses çıkmadı. Şimdi hepsi toplanmış bize saldırıyor. Sokak eşkıyalarını başkentin ortasında bir insanın katledilmesini unutturamazsınız. Bize saldıracağınıza önce Sinan Ateş'e saldıranların hesabını sorun ya da çıkın hesap verin” diye konuştu.

"DEMEK Kİ BAHÇELİ'NİN DESTEĞİ YETMİYOR"

Bahçeli'nin Kızılcahamam'da yaptığı konuşmada altılı masaya yaptığı “Erdoğan'ın yanında birleşelim” çağrısına ise Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, “Demek ki, Bahçeli'nin desteği yetmiyor, Perinçek'in desteği yetmiyor. Beşli çetenin desteği yetmiyor. Birtakım karanlık yapıların desteği yetmiyor. Ankara'da gencecik insanları öldürenlerin desteği yetmiyor. Bizden destek istiyor. Hadi başka kapıya!” şeklinde yanıt verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP