DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 2242565-0,78%
İzmir
34°

AÇIK

üst menü altı
Bakan Soylu’dan ‘Ayten Dönmez’ açıklaması!

Bakan Soylu’dan ‘Ayten Dönmez’ açıklaması!

ABONE OL
26 Nisan 2023 16:21
Bakan Soylu’dan ‘Ayten Dönmez’ açıklaması!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yeşil Sol Parti milletvekili adayının terör operasyonunda gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Sultangazi Yayla mahallesinde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, " HDP'nin bir resmi cumhurbaşkanı adayı var mı? Var mı, yok mu ? Peki HDP, Tayyip Erdoğan'ı mı destekliyor, kimi destekliyor? Kılıçdaroğlu’nu destekliyor değil mi? Murat Karayılan oradan konuşuyor. Cemil Bayık oradan konuşuyor. Bese Hozat diye bir kadın oradan konuşuyor herkes bir taraftan konuşuyor.

Diyorlar ki 100 yıllık Cumhuriyeti bitireceğiz. AK Parti'ye ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne verilen oylar PKK'ya atılan kurşundur diyor. Diyor mu? Hiçbir Kürt, AK Parti'yi desteklemez diyor.

Sizin inadınıza göreceksiniz. Oradan birinci parti çıkacağız, oradan birinci parti çıkacağız. Göreceğiz. Bakalım, millet huzuru mu seçecek, yoksa PKK terörünü mü seçecek? Şimdi, şunu söylemek istiyorum. Bunlar bizim gözümüzün önünde olmuyor mu? Tayyip Erdoğan gitsin diyenler LGBT gelsin diyenler. Tayyip Erdoğan gitsin diyenler kayyum kalksın diyorlar.

Sadece o değil. Irak'taki, Suriye'deki, terör operasyonları ona ersin demiyorlar. Aynı zamanda kayyum kalksın. Kayyum ne yaptı? Diyarbakır anneleri niçin orada oturuyor ? Çocuklarını aldılar götürdüler dağa götürdüler oradaki belediyeler. Kayyum ne yaptı? Onu engellemiş oldu. Para nereye gitti? Dağa.

Para nereye gitti lojistiğe? Para nereye gitti? PKK'ya. Para nereye gitti? PKK'nın dediği yere gitti. Kıymetli hemşehrilerim, bunu hep beraber yaşadık. Şimdi orada tarihin yapılmayan hizmetleri yapılıyor. Niye? Para millete hizmete gidiyor da onun için. Yola gidiyor. Hizmetkarlığa gidiyor. Orada yapılan sağlık tesislerine gidiyor. Belediyenin yaptığı hizmetlere gidiyor. Biraz önce belediye başkanımız burada ne anlatıyorsa oradaki arkadaşlarımız da onu yapıyorlar. " diye konuştu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP