Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Amca’ya doğum günü sürprizi

Yaşları 3 ile 6 arasında değişen minikler, doğum günü pastasını

Yaşları 3 ile 6 arasında değişen minikler, doğum günü pastasını Bornova Belediyesi’nin EVKA-3’te bulunan Mutfak Atölyesi’nde, uzman pastacılar gözetiminde yaptı.

Minik elleriyle çilekler ve muzlarla bezedikleri pasta ile Bornova Belediyesi’ne gelerek sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren çocuklar Başkan Ömer Eşki’ye büyük mutluluk yaşattı.

Minikleri ve pastayı karşısında görünce şaşıran Başkan Eşki, mumları da “İyi ki doğdun Başkan Amca” şarkısı eşliğinde miniklerle birlikte üfledi.

doğum günü

En tatlı ve leziz pasta

Miniklerin büyük sürprizi karşısında duygu dolu anlar yaşayan Başkan Eşki, heyecanla yanına koşan çocukları sevgiyle kucakladı.

doğum günü

En güzel ve en özel doğum günlerinden birini yaşadığını söyleyen Başkan Eşki, “Bugüne kadar yediğim en tatlı ve leziz pasta buydu. Hepinize çok teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık geleceğin minik şefleri” dedi.

İlginizi çekebilir: BBŞT’nin kursiyer oyunları festival havası yaşatıyor

Table of Contents

Aykut POLATLI