Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Görkem Duman makam odasını Üzüm adlı kediyle paylaşıyor: Engelli Kedi Evi’nden sahiplenmişti

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, makam odasını Üzüm adını verdiği

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, makam odasını Üzüm adını verdiği kedisi ile paylaşıyor.

Başkan Görkem Duman’ın Engelli Kedi Evi’nden sahiplendiği Üzüm, makamın maskotu olurken Duman da günün yorgunluğunu can dostuyla oynayarak atıyor.

“Hayati tehlikeye karşılık sokak hayvanlarının uyutulması” ile ilgili yasa tasarısına karşı tepkiler sürerken Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, örnek bir davranış sergiledi. 

duman

Başkan Görkem Duman,  Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyareti sırasında Engelli Kedi Evi’nde tedavi gören bir kedi yavrusunu sahiplendi.  Üzüm adı verilen minik can dostu, tedavisinin ardından makama getirilerek yeni yuvasına kavuştu.

duman

MAKAMIN MASKOTU OLDU

Kısa sürede makamın maskotu haline gelen Üzüm,  gelen konukları kapıda karşılamaya başladı, sevimliliğiyle ilgi odağı oldu. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Buca’nın simgesi olduğu için adını Üzüm koyduk. Onun sayesinde tüm günün yorgunluğunu unutuyoruz. Bugünlerde bir can dostu sahiplenmenin önemini de biliyoruz. Herkesi bir can dostu sahiplenmeye davet ediyorum” dedi.

İlginizi çekebilir: Başkan Tugay 25 bin sosyal konut hedefini arttırdı: ‘Hedefimiz bu rakamın üstüne çıkmak’

Aykut POLATLI