Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Sosyal Medya

Başkan Kılıç’tan miniklere kalpleri ısıtan yeni yıl sürprizi

İzmir’de soğuk hava koşulları giderek etkisini gösterirken, Buca Belediyesi kentteki

İzmir’de soğuk hava koşulları giderek etkisini gösterirken, Buca Belediyesi kentteki miniklere sıcacık bir sürpriz yaptı. Mont ve bottan oluşan yeni yıl hediyelerini çocuklara dağıtan Başkan Erhan Kılıç, “2023 yılının tüm çocuklarımız için çok güzel bir yıl olmasını dilerim” dedi.

Bucalı çocuklara eğitimden sanata kadar birçok alanda hizmet veren Buca Belediyesi, yeni yıl öncesinde de minikleri unutmadı. Belediye ekipleri tarafından özenle hazırlanan rengârenk hediye paketleri yüzlerce çocuğa ulaştırıldı. Bot ve monttan oluşan hediyelerini Başkan Kılıç’tan alan çocukların yüzündeki mutluluk ise görülmeye değerdi.

""

‘BUGÜNÜN KÜÇÜKLERİ, YARININ BÜYÜKLERİ…’

Yaptıkları hizmetlerle çocukların kalplerine dokunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Erhan Kılıç, “Bugünün küçükleri, yarının büyükleri… Onların kalplerini kazanmak bizler için çok değerli. 2023 yılının herkes için, tüm çocuklarımız için çok güzel bir yıl olmasını dilerim. Umarım bu yıl kalbinizden geçen tüm dilekleriniz gerçek olur” diye konuştu

 

Başkan Kılıç’tan miniklere kalpleri ısıtan yeni yıl sürprizi
Demokrat Gündem