DOLAR 32,3686 -0.37%
EURO 34,8082 -0.1%
ALTIN 2.392,83-1,22
BITCOIN 19111222,86%
İzmir
21°

AÇIK

üst menü altı
Başkan Oran'a şantaj: 'Hesap sormayı ödev sayıyorum'

Başkan Oran'a şantaj: 'Hesap sormayı ödev sayıyorum'

ABONE OL
8 Ağustos 2021 17:24
Başkan Oran'a şantaj: 'Hesap sormayı ödev sayıyorum'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çeşme Belediye Başkanı Oran, kendisinin ve misafirlerin de yer aldığı bir görüntü üzerinden şantaj yapıldığını söyledi. Oran, "bu alçaklık karşısında hesap sormayı kişiliğim, ailem, dostlarım ve görevim nedeniyle ödev sayıyorum" dedi.

DEMOKRAT GÜNDEM- Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, ailesinin ve yakınlarının bulunduğu bazı görüntüler ile kendisine santaj yapıldığını söyledi. Başkan Oran, " Dostlarımla bir sanatçımızın halka açık fuayesinde sohbet ederken çektirilen on saniyelik görüntü,tarafıma şantaj vesilesi yapılarak yaygınlaştırılmaktadır. Siyasi suikaste dönüştürülen bu alçaklık karşısında dimdik durmayı ve hukuk önünde hesap sormayı kişiliğim, ailem, dostlarım ve görevim nedeniyle ödev sayıyorum” ifadelerini kullandı.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: 

Çeşme Belediye Başkanı olarak bir süredir aileme ve yakınlarıma yönelik alçakça bir iftiraya maruz bırakıldım. Dostlarımla bir sanatçımızın halka açık fuayesinde sohbet ederken çektirilen on saniyelik görüntü,tarafıma şantaj vesilesi yapılarak yaygınlaştırılmaktadır.
Siyasi suikaste dönüştürülen bu alçaklık karşısında dimdik durmayı ve hukuk önünde hesap sormayı kişiliğim, ailem, dostlarım ve görevim nedeniyle ödev sayıyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP