Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Soyer'den öğrencilere yeni yıl müjdesi: Akşam yemekler Büyükşehir'den

Başkan Soyer öğrencilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara bir nebze de olsa katkı

Başkan Soyer öğrencilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara bir nebze de olsa katkı koyabilmek adına yemek desteği verileceğini açıkladı. İlk adımın ise Ege ve Dokuz Eylül üniversiteleri ile başlanacak olan destek ile üniversite öğrencilerine akşam yemeği dağıtılacak.

DEMOKRAT GÜNDEM- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer öğrencilere yardım elini uzatıyor. Öğrencilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara bir nebze de olsa gidermek adına harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi Ege ve Dokuz Eylül üniversitelerinde okuyan öğrencilere akşam yemeği dağıtacak. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Soyer, Şimdilik Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül’de ücretsiz akşam yemeği dağıtımına başladık, devamı gelecek" dedi.

Başkan Soyer'in açıklaması şöyle:

Değerli genç arkadaşlarım, Yaşanan ekonomik krizde elinizden bir nebze olsun tutabilmek istedik. Şimdilik Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül’de ücretsiz akşam yemeği dağıtımına başladık, devamı gelecek. Güzel yüreklerinizi sevgiyle kucaklıyor, mutlu yıllar diliyorum.

""

Demokrat Gündem