Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir yıldır aranıyordu yatak bazasında bulundu

Amasya’nın Taşova ilçesinde bir yıldır hırsızlık suçundan aranan E.G., polis tarafından saklandığı evde yatak bazasının içinde yakalandı.

Amasya'nın Taşova ilçesinde bir

Demokrat Gündem- Amasya’nın Taşova ilçesinde, bir yıldır hırsızlık suçundan aranan E.G., polis tarafından saklandığı evde yatak bazasının içinde yakalandı. Yapılan aramada, E.G.’nin yanı sıra bir ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

Polis, Saklandığı Yeri Tespit Edip Yakaladı

Amasya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonda, E.G.’nin Amasya’daki evde saklandığı tespit edildi. Yatak bazasını kaldıran polisler, şüpheliyi saklandığı yerden çıkararak gözaltına aldı.

Vali Bakan’dan Açıklama: ‘Adalet Yerini Buluyor’

Amasya Valisi Önder Bakan, “Bu şahısları yakalayarak adli makamlara teslim ediyoruz. Daha dün 5 yıl kesinleşmiş cezası bulunan bir vatandaşı Taşova’da çekyatın altında arkadaşlarımız yakaladılar,” dedi. Bakan, güvenlik güçlerinin aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. (Haber Merkezi)

Demokrat Gündem