DOLAR 32,2350 0.09%
EURO 35,4474 0.32%
ALTIN 2.521,510,84
BITCOIN 2150155-0,74%
İzmir
26°

AZ BULUTLU

üst menü altı
Buca Belediyesi'nden 'Ücretsiz Dijital Dershane Projesi'yle fırsat eşitliği vurgusu

Buca Belediyesi'nden 'Ücretsiz Dijital Dershane Projesi'yle fırsat eşitliği vurgusu

ABONE OL
3 Ekim 2022 16:40
Buca Belediyesi'nden 'Ücretsiz Dijital Dershane Projesi'yle fırsat eşitliği vurgusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ücretsiz dershane kayıtlarının başladığını duyurdu.

Kılıç sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Buca Belediyesi Dijital Dershane projesiyle fırsat eşitliği vurgusu yaptı. 

"Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için hayata geçirdiğimiz, Buca Belediyesi Dijital Dershanemizin 2022-2023 öğretim yılı kayıtları başladı"dedi.

SİZLERİN YANINDAYIZ

"Okul öncesi eğitimden 12. sınıfa kadar tüm derslerin yanı sıra KPSS hazırlık kursuyla da sizlerin yanındayız" ifadelerine yer veren Kılıç, sosyal medya hesabından kayıt linkini de paylaştı. 

Buca Belediyesi'nin resmi internet sayfasında ise Buca Belediye Başkanı Kılıç'ın imzasıyla paylaşılan Dijital Dershane projesinin tanıtım metninde şu ifadeler yer aldı: 

"Dijitalleşen dünyamızdaki yenilikleri eğitim hizmetlerimize de yansıtarak günümüz koşullarında çağdaş ve dijital eğitim platformunuz olan “Dijital Dershane” Projemizi siz değerli öğrencilerimizle buluşturduk.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiğimiz Dijital Dershane Projemiz ile eğitim kenti olan Buca’mızda Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak okul öncesi; ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki tüm öğrencilerimize ücretsiz dijital eğitimin kapılarını açıyoruz. 

Dijital Dershane Projemizde ayrıca LGS, YKS ve KPSS (B) sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz için sınav kapsamına uygun özel içerikler de yer almaktadır.

Öğrencilerimizin bu güzel proje ile geleceğe emin adımlarla ilerleyeceklerine yürekten inanıyorum."

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP